Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

De 7 gekste plekken waar mensen hebben geslapen Terug naar blog overzicht

De 7 gekste plekken waar mensen hebben geslapen

Als het aankomt op slaapplekken zult u zich verbazen over de plekken waar mensen geprobeerd hebben, al dan niet succesvol, te slapen. Wanneer u denkt aan slapen komen er al snel ideeën naar boven over liggen in bed, een dutje doen op de bank of zelf even een oogje dicht doen op de tafel tijdens de les of achter het bureau op het werk. Toch is dit voor sommigen anders wanneer het aankomt op slaapplekken. Hier een lijstje van de zeven gekste slaapplekken waar mensen hebben geslapen:

Waar kunnen mensen toch allemaal in slaap vallen?

#7 Babybed

Wanneer een baby is geboren behoort slapen tot het verleden. Sommige ouders klimmen in het bedje van de baby om het wat vertrouwelijker te maken voor de baby. Is het niet veel handiger om de baby uit zijn bedje te halen en in uw eigen bed te leggen? Dit roept enkele vragen op: doen ze dit om de baby in zijn eigen slaapomgeving te houden of zijn ze te lui om terug te gaan naar hun eigen bed?

#6 Bench

Er valt iets voor te zeggen om heerlijk in de zon te liggen wat u opwarmt, zelfs als de bench wat te hard is. Slechte slapers opgelet: rugpijn is hierbij gegarandeerd!

#5 Metro

Iedereen heeft wel is het gevoel gehad dat hij of zij wat slaap moest inhalen tijdens een reis in de trein of bus. Niet verwonderlijk dat veel mensen in slaap vallen in een warme bus of na een lange dag werken in de trein.

#4 Wachtruimte

We zijn zo veel bezig en rennen op en neer om alle afspraken na te komen dat het eerste moment rust van een ‘inzak moment’ is. Voor doktoren is het daarom niet onbekend dat sommige patiënten in slaap zijn gevallen tijdens het wachten in de wachtkamer.

#3 Tijdens werk

Het gevoel aan het einde van de middag dat je wel in slaap kan vallen hebben we allemaal wel eens gehad. Sommigen doen dat ook echt. Hopelijk doet u dit dan op een veilige plek en niet wanneer u bezig bent op de weg of in een hijskraan!

#2 Wasserette

Stelt u zich voor dat u in een warme wasserette zit, te wachten op uw was in een ronddraaiende trommel na een lange dag. Bent u nog niet in slaap gevallen? Dat komt waarschijnlijk omdat u dan op uw mobiele telefoon de tijd uit zit. In veel landen gebeurt dit, denk maar in Amerika waar er nog veel wasserettes zijn.

#1 Toilet

Niets vraagt meer om een foto dan van iemand die in slaap is gevallen op de toilet. De houding met uw broek op uw enkels, voorover gebogen. Gelukkig staat Facebook toe om deze foto’s te verwijderen!

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.