Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Stop het snurken met deze hoofdband Terug naar blog overzicht

Stop het snurken met deze hoofdband

Schrikt u midden in de nacht wel eens wakker of klaagt uw partner steen en been omdat u snurkt?

Een lastig probleem waar behoorlijk veel mensen last van hebben. De Stop Snore R400 is volgens de fabrikant een eenvoudige en betaalbare oplossing voor snurkproblemen. De naar eigen zeggen comfortabele hoofdband doet u gemakkelijk om voordat u gaat slapen. De belofte is dat niemand nog last zal hebben van uw gesnurk. 

De Stop Snore R400 biedt volgens de gebruiksaanwijzing een comfortabele, effectieve en makkelijke manier om te stoppen met snurken. Het helpt u en uw partner om weer heerlijk de hele nacht door te slapen en 's ochtends uitgeslapen wakker te worden. 

Hoe werkt het?

Onderzoek wijst uit dat het ondersteunen van de kaak het snurken kan stoppen. Door de meer opwaartse positie van de kaak, ontstaat er achter in de keel meer ruimte voor de luchtstroom. Hierdoor vermindert de trilling achter in de keel en is het snurken verholpen. U kunt met de snurkband volgens de fabrikant dus geheel vrij ademen en het zou 100% veilig zijn.

Ik heb zelf geen ervaring met de Stop Snore R400. Maar het leek mij wel een oplossing te kunnen zijn. Het product is niet echt goedkoop, namelijk €49,95.

 

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.