Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Boxspring merken

In Nederland en in België zijn toch zeker al tientallen boxspring merken te vinden. Dit zorgt ervoor dat de keuze niet gemakkelijker wordt. Voor welk boxspring merk moet u nou kiezen? Gelukkig wordt u met deze vraag niet dagelijks geconfronteerd. Maar toch zult u hem een aantal keren moeten beantwoorden. Wellicht vandaag al want u bent op zoek naar een betrouwbaar boxspring merk. Om u te helpen heeft welke-matras een aantal boxspring merken voor u op een rijtje gezet.

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Boxspring merken : Welk merk kiest u?

Boxsprings zijn er in vele soorten. Deze opmerking heeft ook betrekking op het de vele soorten merken boxsprings. Daarom is het verstandig om de onderliggende verschillen van de diverse boxsprings en merken met elkaar te vergelijken. Hieronder vindt u een opsomming van de belangrijkst boxspring merken die wij voor u hebben beschreven.

Boxspring merken

Wij zijn momenteel hard aan het werk om informatie te verzamelen over alle boxspring merken hierdoor is het nog mogelijk dat er niks bij uw boxspring merk staat. Onze excuses voor dit ongemak en wij doen ons uiterst best om zo snel mogelijk informatie bij alle merken te hebben staan.

Bekijk hier alle productenpagina's:

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Rita

Rita

Op zondag 14 januari 2018 stelde Rita de vraag:


Boxspring Avek

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op zondag 14 januari 2018


Beste mevrouw Rita, Wat wilt u weten over de boxspring van Avek? . Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras.

Tineke duin

Tineke duin

Op maandag 05 januari 2015 stelde Tineke duin de vraag:


twijfel tussen koop boxspring met bonellveren of pocketveren

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op dinsdag 06 januari 2015


Geachte mevrouw Duin, Op zich is het niet van belang of uw boxspring is uitgerust met pocketveren of Bonellveren. De conformiteit en hardheid van de boxspring hangt namelijk sterk af van de gekozen constructie en de kwaliteit van de toegepaste materialen en niet van het type materiaal. Om elk risico uit te sluiten is het van belang veel aandacht te schenken aan het matras dat u op de boxspring legt. Vaak wordt het matras bij een boxspring nog voorzien van een mini matras, de matras topper. Maar hiervan ben ik geen voorstander. Een uitstekend matras hoeft niet uitgerust te worden met een matras topper. Immers dat biedt geen toegevoegde waarde. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras?.