Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Auping

Auping B.V. is de grootste beddenproducent van Nederland. Dit begon allemaal 125 jaar geleden in de smederij van Johannes Auping in Deventer met de ontwikkeling van de spiraalbodem. Later kwamen hier nog matrassen en boxsprings bij, gevold door andere slaapkamer accessoires.

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Auping

Auping assortiment 

Auping onderscheid haar boxsprings in 3 soorten, de verdeling is gemaakt op basis van materiaalgebruik. Het Kiruna model is het meest luxe model. 

  • De Original boxspring 
  • De Criade boxspring 
  • De Kiruna boxspring 

Auping Kiruna Sami Boxspring

Een van de boxsprings uit het assortiment van Auping is de Kiruna Sami Boxspring.

De Auping Kiruna Sami boxspring onderscheidt binnen de Kiruna familie door haar strakke vormgeving. Deze boxspring is opgebouwd op een spiraalbodem en biedt hierdoor de perfecte ventilatie. In combinatie met de juiste ondersteunende toppers en matrassen garanderen ze een ongeëvenaard persoonlijk slaapcomfort. Een voordeel is dat u Kiruna naar eigen wensen samenstellen. Zo heeft u de keuze uit een uitgebreide collectie van luxe en kleurrijke stoffen.  Maar dit is niet het enige kunt de Kiruna boxsprings ook zelf samenstellen met keuze uit verschillende boxspring bodems, matrassen en toppers. Auping bied voor deze boxspring een garantie van 2 jaar maar als u uw boxspring registreert krijgt u een garantie van 5 jaar.  Binnen deze 5 jaar zit 2 jaar volledige garantie. Op de topper biedt Auping een 1 jaar garantie en bij registratie een 3 jarige garantie.

Wilt u meer tips over de aankoop van een boxs van een boxspring? bekijk dan onze boxspring kopen pagina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Onno Tams

Onno Tams
Zwolle

Op dinsdag 27 mei 2014 stelde Onno Tams de vraag:


Waar bestaat de 3-jarige garantie uit bij winkels die de CBW voorwaarden hanteren?

Minder dan een jaar geleden hebben wij 2 Auping matrassen gekocht, maar sindsdien heeft mijn vrouw last van haar rug. Het te verwachten slaapcomfort dat je van een Auping zou mogen verwachten ervaren wij totaal niet. Integendeel.

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op dinsdag 27 mei 2014


Geachte heer Tams, Alle informatie over de garantiebepalingen van het CBW vindt u op de website van deze organisatie. In het kort komt deze garantie neer op een 3-jaars afbouwende periode. Dat wil zeggen in het 1e jaar heeft u een volledige garantie, in het 2e jaar 2/3 garantie en het 3e jaar 1/3 garantie. Koopt u bijvoorbeeld een matras van E 1000,- dan heeft u in het 3e jaar nog recht op een garantie ter waarde van E 333,-. Moet uw matras op dat moment worden vervangen en heeft u recht op garantie dan moet u E 666,- bijbetalen voor een vervangend matras. Ik raad u aan contact op te nemen met het bedrijf waar u de matrassen heeft gekocht. Mocht er sprake zijn van een materiaal- of productiefout dan kunt u aanspraak maken op garantie. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras? .