Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

ClimaBest Boxspring

De ClimaBest boxspring een product van de LivingComfort. LivingComfort heeft naast de ClimaBest Boxspring ook het Energy+ matras, het MediActive matras, het TotalFit matras en de Matrastopper in het assortiment. De vernieuwende en kwalitatief hoge slaapsystemen en matrassen van Select Comfort dragen bij aan een gezonde nachtrust en goede slaaphouding door de perfecte lichaamsondersteuning. Select Comfort producten zijn verkrijgbaar via eigen webwinkels en eigen showrooms. 

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

ClimaBest boxspring

ClimaBest Boxspring

De ClimaBest Boxspring van LivingComfort combineert slapen in stijl met het hoogste ligcomfort. Daarbij is de ClimaBest Boxspring geheel anti-allergisch. Het Vifit traagschuim, gebruikt in het Energy+ matras en het MediActive matras, biedt een drukverlagende werking.

Het onderstel van de ClimaBest Boxspring is gemaakt van massief vurenhout met een binnenveren kern van elektrotermisch gehard staal en hoogwaardig HD PU schuim. De kern is afgedicht met drukverdelende slijtmatten en een anti-allergisch, driedimensionaal gebreid Cairfull doek. De ClimaBest Boxspring wordt standaard geleverd met hoofdbord in is verkrijgbaar in de kleuren zwart, beige of grijs. 

De ClimaBest Boxspring wordt geleverd met het Energy+ matras of het MediActive matras. 

Energy+ matras

Het Energy+ matras is een 23 cm hoog combi-matras, met een kern van pocketveren (13 cm hoog, 6-slags en conisch van vorm) en een 5 cm hoge toplaag van Vifit traagschuim. Het matras heeft een 5-zone kern, waarvan 2 comfortzones voor schouders en heupen. De matrashoes is afritsbaar en gemaakt van 100% ClimaBest vezels. 

MediActive matras

Het MediActive matras is opgebouwd in 3 lagen en bestaat uit traagschuim en HR koudschuim voorzien van een tricot. In de matraskern zijn 7-zones gecontourd in traagschuim. Het traagschuim is 7 cm hoog en heeft een open celstructuur, net als de 16 cm hoge HR koudschuim laag. In totaal is het MediActive matras 23 cm hoog en is voorzien van een matrashoes gemaakt van 100% ClimaBest vezels. 

Elektrisch verstelbare Climabest Boxspring

Climabest Boxspring heeft ook een variant waarbij de boxspring elektisch verstelbaar is. De Climabest boxspring is hierin voorzien van 2 afzonderlijke duitse motoren die ook apart de bedienen zijn. Dit zal betekenen dat het hoofd en voeteneind los van elkaar te bewegen zijn. Voor meer informatie over de Climabest boxspring en de elektrische variant kijk op de website van LivingComfort Boxsprings

Proefslapen

Select Comfort biedt de mogelijkheid om hun producten 14 dagen gratis thuis uit te proberen. Het zogenoemde proefslapen. Dit omdat even proefliggen in de winkel niet voldoende is om een matras of boxspring te proberen en wetenschappelijk onderzoek aantoont dat het lichaam 10 tot 12 nachten nodig heeft om te kunnen wennen aan een nieuw slaapsysteem. Door 14 dagen te proefslapen komt u erachter of u een juiste aankoop doet. 

Wilt u meer tips over de aankoop van een boxspring? Bekijk dan onze boxspring kopen pagina.

ClimaBest Boxspring zwart

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Bezoekers van Welke-Matras.nl hebben nog geen vragen achter gelaten.