Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

IKEA boxspring

IKEA is een groot winkelketen met wereldwijde vestigingen zo ook in Nederland. De visie die IKEA hanteert is ''een beter dagelijks leven creëren'' voor zoveel mogelijk klanten. IKEA heeft een heel ruim assortiment slaapkamer meubilair. 

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

IKEA boxspring

Boxspring assortiment van IKEA

IKEA heeft binnen haar slaapkamer meubilair een heel uitgebreid assortiment. Waaronder ook een aantal boxsprings. We zetten de boxsprings van IKEA voor u op een rij. IKEA heeft op dit moment twee samengestelde boxsprings in het assortiment, daarnaast is het mogelijk om uw eigen boxsprings samen te stellen met diverse matrassen, bedbodems en poten.

Arbakka boxspring

De IKEA Arbakka boxspring is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en formaten. De Arbakka boxspring is verkrijgbaar in een drietal formaten, te weten 140x200, 160x200 en 180x200. De boxspring kan worden uitgerust met matrassen van het type Hamarvik (middelhard wit of stevig wit), Hafslo (middelhard beige of stevig beige) of Hövag (middelhard donkergrijs of stevig wit). De boxspring zelf wordt omschreven als middelhard en heeft een kern van bonellveren voor een comfortabele nachtrust. De IKEA Arbakka boxspring heeft een hoofdbord welke is meegestoffeerd in de kleur van de boxspring en poten in de kleur roestvrij staal.

De prijs van de Arbakka boxspring begint bij € 419,00.

Arviksand boxspring

De Arviksand boxspring is de iets duurdere variant in het assortiment boxsprings van IKEA. Ook deze boxspring is verkrijgbaar in een drietal formaten: 140x200, 160x200 en 180x200. De boxspring kan worden uitgerust met matrassen van het type Hamarvik (stevig grijs of middelhard grijs), Hafslo (stevig grijs of middelhard grijs) of Hövag (middelhard grijs of stevig grijs). De boxspring is gestoffeerd in een grijze stof en heeft poten in de kleur roestvrij staal. De boxspring heeft een gecapitonneerd hoofdbord welke is meegestoffeerd in de grijze stof. 

De prijs van de Arviksand boxspring begint bij € 469,00.

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Bezoekers van Welke-Matras.nl hebben nog geen vragen achter gelaten.