Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Kaufmann Boxsprings

Kaufmann verkoopt al tientallen jaren boxsprings, matrassen, bedden en meubels. Deze artikelen worden gratis bezorgd in Nederland, België en Duitsland. Wij zullen de tien boxsprings toelichten welke Kaufmann aanbiedt.

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Kaufmann Boxsprings

Kaufmann Boxsprings

Kaufmann verkoopt al tientallen jaren boxsprings, matrassen, bedden en meubels. Deze artikelen worden gratis bezorgd in Nederland, België en Duitsland. Wij zullen de tien boxsprings toelichten welke Kaufmann aanbiedt.

 

Kaufmann Napoli 250

De Kaufmann Napoli  250 is een boxspring bekleed met een katoenen geweven stof. De boxspring is voorzien van twaalf stevige pootjes. De Napoli 250 is verkrijgbaar in het zwart, beige, grijs en bruin. De mee gestoffeerde matrassen hebben een Bonell binnenvering. Gratis wordt de boxspring geleverd met een matrastopper gemaakt van comfortschuim. De prijzen zijn vanaf €478,-.

 

Kaufmann Bergen 350

De Kaufmann Bergen 350 is evenals de Napoli 250 bekleed met een katoenen geweven stof. Het matras is in dezelfde kleur mee gestoffeerd als de boxspring.  Het matras heeft een binnenveringkern. Deze is verdeeld in 8 comfortzones welke het geschikt maakt voor de rug-, zij- en buikslaper. Daarnaast is het matras anti-allergisch. Bovenop dit matras komt een Cool Plus Deluxe Comfortschuim matrastopper welke ook een anti-allergische werking heeft. De prijzen zijn vanaf €537,-.

 

Kaufmann Zurich 500

De Kaufmann Zurich 500 is voorzien van een pocketveringmatras. Deze heeft als eigenschappen dat het goed ventileert. Het matras is aan beide zijden afgewerkt met comfortschuim. Het matras bestaat uit 9 comfortzones. Dit resulteert in een goede ondersteuning voor de rug, hals en nek. Het heeft een luxe tijk en heeft een anti-allergische werking. Op het mee gestoffeerde matras ligt een matrastopper van comfortschuim. Deze heeft een open celstructuur voor een goede ventilatie. De boxspring is verkrijgbaar vanaf €557,-.

Kaufmann Student Budget

De Student Budget is een goedkope boxspring welke al verkrijgbaar is vanaf €299,-. Met zijn acht poten is het een solide boxspring. Het 2-persoonsmatras is vervaardigd uit comfortschuim. Het matras is bekleed met een extra sterke katoenen tijk welke anti-allergisch. Voor mensen met een hoger gewicht is het matras minder geschikt. Het is namelijk geschikt tot een lichaamsgewicht van 75 kilogram.

 

Kaufmann Malmö

De Kaufmann Malmö is verkrijgbaar is twee verschillende kleuren. De boxspring is voorzien van een Bonell vering matras. Het 19 centimeter dikke matras is afgedekt met comfortschuim en met zijn 200 veren per m2 zeer goed ventilerend. Naast het Bonell matras wordt er ook een matrastopper van comfortschuim meegeleverd. De Kaufmann Malmö is verkrijgbaar vanaf €228,-.

 

Kaufmann Hotel Bed

Het Kaufmann Hotel Bed wordt geleverd met een polyether matras met een SG waarde van 30. De open celstructuur zorgt voor een goed ventilerende werking. Het matras is geschikt voor mensen met een lichaamsgewicht tot 70 kilogram. De boxspring is verkrijgbaar vanaf €195,-.

 

Kaufmann Björn Comfort 500

De Kaufmann Björn Comfort 500 is verkrijgbaar met twee soorten matrassen: de Combi NASA Traagschuim en de Pocketveer NASA Traagschuim. De Combi NASA Traagschuim heeft een drukverlagende werking. Het past zich aan aan het lichaam. Daarnaast is het verkoelend in de zomer en behaaglijk warm in de winter. Deze variant is verkrijgbaar vanaf €597,-.


De Pocketveer NASA Traagschuim heeft thermisch geharde tonvormige stalen veren welke aan beide zijden afgedekt is met NASA traagschuim. Door de pocketvering kern ondersteund het matras het lichaam zeer goed. Dit maakt het matras soepel en comfortabel.  Deze variant is verkrijgbaar vanaf €637,-.

 

Kaufmann Björn Deluxe 500

De Kaufmann Björn Deluxe 500 is net als de Björn Comfort 500 verkrijgbaar in twee varianten. Het verschil tussen de Comfort en de Deluxe is het mee gestoffeerde matras. Dit zorgt voor een luxe uitstraling. Prijzen met de Combi NASA Traagschuim matras binnen bij €637,-. De Pocketveer NASA Traagschuim begint bij €677,-.

 

Kaufmann Björn Deluxe Elektrisch Cool Plus

De Kaufmann Björn Deluxe Elektrisch is een elektrisch verstelbare boxspring. Het onderstel is gemaakt van verstevigd materiaal. De meegeleverde matrassen hebben een kern van pocketvering welke verdeeld zijn in 9 comfortzones waardoor het gehele lichaam wordt ondersteund. De veren bewegen individueel waardoor het uitermate geschikt is voor mensen met lichamelijke klachten. Bovenop de matrassen wordt de Cool Plus comfortschuim matrastopper geleverd. De matrassen zijn meegestoffeerd met de boxspring. De prijzen zijn vanaf €499,-.

 

Kaufmann Björn Deluxe Elektrisch NASA Traagschuim

De Kaufmann Björn Deluxe Elektrisch is een elektrisch verstelbare boxspring. Het onderstel is gemaakt van verstevigd materiaal. De meegeleverde matrassen hebben een kern van pocketvering welke verdeeld zijn in 9 comfortzones waardoor het gehele lichaam wordt ondersteund. Hierdoor kunnen lichamelijke klachten afnemen. De boxspring wordt geleverd met een NASA traagschuim matrastopper. Het traagschuim past zich aan aan de contouren van het lichaam. De boxspring begint bij een prijs van €609,-.

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Bezoekers van Welke-Matras.nl hebben nog geen vragen achter gelaten.