Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Leen Bakker

Leen Bakker is een groot bedrijf dat zich zowel op interieur als exterieur richt. Ook bieden zij een tal van boxsprings aan in verschillende prijscategorieën. Deze zullen wij kort toelichten.

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Leen Bakker

Leen Bakker Boxsprings

Leen Bakker is een groot bedrijf dat zich zowel op interieur als exterieur richt. Ook bieden zij een tal van boxsprings aan in verschillende prijscategorieën. Deze zullen wij kort toelichten.

 

Boxspring Alta

De Alta is een relatief luxe boxspring voor een lagere prijs. De combinatie bestaat uit een stevige boxspring met een binnenveringsmatras. Het matras heeft een kern van bonellvering met een toplaag van traagschuim. Deze combinatie zorgt voor een goede ondersteuning.  Het bed heeft een tijdloos ontwerp waardoor het in vrijwel ieder interieur past.  Prijzen beginnen vanaf €299,-.

 

Boxspring Riga

De Riga is een luxe uitziende boxspring voor een lagere prijs. Evenals de Alta bestaat de Riga uit een boxspring met een binnenveringsmatras. De kern bestaat uit een bonellvering. Dit geeft het bed een stabiele veerkracht. Het matras wordt mee gestoffeerd met de boxspring. De Riga is zowel verkrijgbaar als een tweepersoons variant als een twijfelaar. Het is aanbevolen om een matrastopper te nemen. Dit biedt extra comfort en geeft een fijne hoogte. De Riga is verkrijgbaar vanaf €299,-.

 

Boxspring Stockholm

De Stockholm heeft een landelijke uitstraling en is één van de meest comfortabele boxsprings welke Leen Bakker aanbiedt.  De extra hoge box is voorzien van een extra dik matras met 264 pocketveren per vierkante meter. Daarnaast is het matras voorzien van comfortzones die zich moeiteloos vormen naar het lichaam. Zowel de box als de matrassen en hoofdbord worden mee gestoffeerd. Dit geeft een mooie luxueuze en landelijke uitstraling. De Stockholm is verkrijgbaar vanaf €899,-.

 

Boxspring Kopenhagen

De Kopenhagen heeft een rijke afwerking. De boxspring bestaat uit dubbel verende laag. De box is voorzien van bonellveren en  een binnenveringsmatras met een extra dikke schuimlaag. De Kopenhagen is bekleed met een sterke lederlook meubelstof en is verkrijgbaar in het wit, zwart en taupe.

 

Boxspring Arhus

Met de Arhus heeft Leen Bakker een boxspring voor een betaalbare prijs in huis. Deze combinatie bestaat uit een verende box en een stevig matras. Zo biedt het het comfort wat u verwacht van een boxspring. De Arhus heeft een tijdloos ontwerp en past daarom in elk interieur. De prijzen beginnen vanaf €329,-.

 

Boxspring Annerstad

De Annerstad is een elektrisch  verstelbare boxspring met motoren die onafhankelijk het boven- en onderlichaam kunnen verstellen. Hierdoor is dit bed ook uitermate geschikt om even te lezen of televisie te kijken. In het onderstel zitten 256 pocketveren per vierkante meter welke afgedekt is met een dikke laag schuim. Dit resulteert in een hoog ligcomfort. De samenstelling zorgt voor een hoog comfortniveau tot een gewichtsklasse van 110 kilogram. De Annerstad is verkrijgbaar vanaf €999,-.

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Bezoekers van Welke-Matras.nl hebben nog geen vragen achter gelaten.