Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Velda boxspring


Velda boxsprings zijn er in vele varianten. Het in Limburg gevestigde merk staat bekend om de goede afwerking. De bedden en boxsprings vinden hun weg naar de klant via een groot netwerk aan beddenspeciaalzaken door heel Europa.

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Velda boxspring

Velda Boxsprings

Velda boxsprings zijn er in vele varianten. Het in Limburg gevestigde merk staat bekend om de goede afwerking. De bedden en boxsprings vinden hun weg naar de klant via een groot netwerk aan beddenspeciaalzaken door heel Europa.

 

Velda Metropolitan

De Scandinavische boxspring van Velda is in vier varianten verkrijgbaar.

 

Excellence

De Excellence heeft een topper van talalay-latex in een cashmere hoes. Het matras is verdeeld in 7-zones wat resulteert in een goede drukverdeling. Er zitten maar liefst 500 veren met vierkante meter. De boxspring is verkrijgbaar in een vlakke en elektrische variant. De prijzen zijn vanaf €3999,-.

 

Grande

De Grande heeft een topper van Innergetic-latex. Het matras heeft een pocketveringkern welke verdeeld is in 7 zones. Er zitten 375 veren per vierkante meter in verwerkt. Ook de Grande is verkrijgbaar in een vlakke en elektrisch verstelbare variant. De prijzen beginnen bij €3399,-.

 

Palais

De Palais heeft een tppper van Climalatex. De 7-zone interactieve pocketveringkern zorgt voor een goede uitlijning van de ruggengraat. In de Palais zitten per vierkante meter 300 veren verwerkt. De boxspring is verkrijgbaar in een vlakke en elektrische variant. De boxspring is verkrijgbaar vanaf €2889,-.

 

Superior

De Superior heeft een topper gemaakt van visco-traagschuim in een anti-allergische hoes. Het matras is eveneens verdeeld in een 7-zone interactieve pocketveringkern. Er zitten 300 veren per vierkante meter. De Superior is verkrijgbaar in een vlakke en elektrisch verstelbare variant. De prijzen zijn vanaf €2459,-.

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Bezoekers van Welke-Matras.nl hebben nog geen vragen achter gelaten.