Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Contact

Heeft u vragen, tips of informatie waardoor de website nog beter haar taak kan vervullen, dan kijkt de redactie van WelkeMatras? uit naar uw bericht.

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Contactgegevens WelkeMatras?

WelkeMatras? is een initiatief van Living Comfort, onderdeel van The Select Comfort Company B.V.. Met de matras merken  Energy+ , MediActive  en TotalFit  nemen wij een vooraanstaande positie in op de markt voor matrassen die via het internet worden aangeboden.  Living Comfort voegt vitaliteit toe aan het leven. Wij investeren in de dagelijkse behoefte aan gezondheid en welzijn met producten en voorlichting die mensen helpen zich levenslustig te voelen, er goed uit te zien en meer uit het leven te halen.

Voorlichting en advies bij de aankoop van een nieuw matras

WelkeMatras? is ontwikkeld om voorlichting en ondersteuning te geven aan mensen die op zoek zijn naar een nieuwe matras. Heeft u vragen, tips of informatie waardoor de website nog beter haar taak kan vervullen, dan kijkt de redactie van Welke matras uit naar uw bericht.

Mail naar: info@welke-matras.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot adverteren op welke-matras? Bekijk onze pagina voor adverteerders.

The Select Comfort Company B.V.
Hyperonenweg 6a
3542AG Utrecht
Telefoon: + 31 (0)30-2040608

 

 

 

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Cival

Cival

Op dinsdag 16 januari 2018 stelde Cival de vraag:


Latex of pocketvering

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op woensdag 17 januari 2018


Beste Cival, Ik ben zelf geen grote voorstander van een latex matras. Mocht je deze route overwegen dan raad ik je aan toch zeker ook NASA traagschuim matrassen bij jouw keuze te betrekken. Dergelijke matrassen bieden aanmerkelijke voordelen ten opzichte van een latex matras. Een zogenaamde combinatiematras bestaande uit een toplaag van NASA traagschuim en een ondersteunende laag van pocketveren is een uitstekende keuze. Voor het juiste persoonlijke advies ga je naar onze homepagina waar je de Matraskeuze Hulp aantreft. Doorloop de vragenlijst en je krijgt een passend en persoonlijk advies. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras .

marielle jessen

marielle jessen

Op zaterdag 13 januari 2018 stelde marielle jessen de vraag:


matras draaien

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op zondag 14 januari 2018


Beste Mariëlle, Een matras gemaakt van de juiste materialen hoeft tegenwoordig niet meer gedraaid of gekeerd te worden. In elk ander geval dient u het advies van de slaapspeciaalzaak op te volgen waar u het matras heeft gekocht. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras .