Vraag het onze matrasexpert

Matraskeuze Hulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Contact

Heeft u vragen, tips of informatie waardoor de website nog beter haar taak kan vervullen, dan kijkt de redactie van WelkeMatras? uit naar uw bericht.

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Contactgegevens WelkeMatras?

WelkeMatras? is een initiatief van Living Comfort, onderdeel van The Select Comfort Company B.V.. Met de matras merken  Energy+ , MediActive  en TotalFit  nemen wij een vooraanstaande positie in op de markt voor matrassen die via het internet worden aangeboden.  Living Comfort voegt vitaliteit toe aan het leven. Wij investeren in de dagelijkse behoefte aan gezondheid en welzijn met producten en voorlichting die mensen helpen zich levenslustig te voelen, er goed uit te zien en meer uit het leven te halen.

Voorlichting en advies bij de aankoop van een nieuw matras

WelkeMatras? is ontwikkeld om voorlichting en ondersteuning te geven aan mensen die op zoek zijn naar een nieuwe matras. Heeft u vragen, tips of informatie waardoor de website nog beter haar taak kan vervullen, dan kijkt de redactie van Welke matras uit naar uw bericht.

Mail naar: info@welke-matras.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot adverteren op welke-matras? Bekijk onze pagina voor adverteerders.

The Select Comfort Company B.V.
Hyperonenweg 6a
3542AG Utrecht
Telefoon: + 31 (0)30-2040608

 

 

 

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur vanLivingComfort, bekend van de matrasmerkenEnergy+,MediActive enTotalfit.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Kristel

Kristel

Op zaterdag 29 juli 2017 stelde Kristel de vraag:


Welke topper adviseert u mij met rugklachten onder in mijn rug?

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op zondag 30 juli 2017


Beste Kristel, Uw vraag is niet zo maar te beantwoorden. Allereerst dien ik te weten hoe oud uw matras is en wat hiervan de samenstelling is. Het plaatsen van een matras topper op een matras van 7/8 jaar of ouder heeft zo wie zo geen zin. U kunt dan beter een neiuw matras kopen. Ook is het niet verstandig een matras topper aan te schaffen voor een matras waar de fut al uit is. Dan kan ook het geval zijn bij een relatief jonge matras. Indien uw matras niet te oud is en nog goed van lijf en leden, dan is een traagschuim matras topper een juiste keuze. Ik raad u wel aan voor een matras topper te kiezen waar u vrijblijvend een aantal weken op mag proefslapen. Alleen dan weet u dat u geen miskoop doet. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras.

Edwin van Leeuwen

Edwin van Leeuwen

Op dinsdag 20 juni 2017 stelde Edwin van Leeuwen de vraag:


Kan ik bij aanschaf nieuw matras mijn 7 jaar oude boxspring blijven gebruiken?

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op dinsdag 20 juni 2017


Beste Edwin, In principe ja. De levensduur van een boxspring is doorgaans wel een jaar of 10 tot 15 afhankelijk van het gebruik en de kwaliteit. Met vriendelijke groet, Peter Trompert WelkeMatras.