Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Contact

Heeft u vragen, tips of informatie waardoor de website nog beter haar taak kan vervullen, dan kijkt de redactie van WelkeMatras? uit naar uw bericht.

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Contactgegevens WelkeMatras?

WelkeMatras? is een initiatief van Living Comfort, onderdeel van The Select Comfort Company B.V.. Met de matras merken  Energy+ , MediActive  en TotalFit  nemen wij een vooraanstaande positie in op de markt voor matrassen die via het internet worden aangeboden.  Living Comfort voegt vitaliteit toe aan het leven. Wij investeren in de dagelijkse behoefte aan gezondheid en welzijn met producten en voorlichting die mensen helpen zich levenslustig te voelen, er goed uit te zien en meer uit het leven te halen.

Voorlichting en advies bij de aankoop van een nieuw matras

WelkeMatras? is ontwikkeld om voorlichting en ondersteuning te geven aan mensen die op zoek zijn naar een nieuwe matras. Heeft u vragen, tips of informatie waardoor de website nog beter haar taak kan vervullen, dan kijkt de redactie van Welke matras uit naar uw bericht.

Mail naar: info@welke-matras.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot adverteren op welke-matras? Bekijk onze pagina voor adverteerders.

The Select Comfort Company B.V.
Hyperonenweg 6a
3542AG Utrecht
Telefoon: + 31 (0)30-2040608

 

 

 

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

ellen van seeters

ellen van seeters

Op donderdag 14 juni 2018 stelde ellen van seeters de vraag:


ik zoek een goed topper voor op een bed van 160x200 ik heb artrose in mijn nek handen en heupen ik weeg 77 kilo en mijn vriend 113 kilo wat kan u mij bieden en uitleg geven

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op donderdag 14 juni 2018


Beste Ellen, Voor uw situatie is slechts 1 type matras topper geschikt, namelijk een Nasa traagschuim topper. Een dergelijke topper beschikt over de juiste drukverlagende eigenschappen.Zie er wel op toe dat u de geselecteerde topper thuis vrijblijvend mag uitproberen. Zeker in uw situatie is langdurig proefslapen een must. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras .

Anique

Anique

Op zondag 10 juni 2018 stelde Anique de vraag:


Vandaag heb ik de tyk van mijn matras gewassen. Het lukt mij niet om deze er weer op te ritsen.

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op woensdag 13 juni 2018


Beste Anique, Indien u zich aan de wasvoorschriften, doorgaans vermeld op het label van de hoes, heeft gehouden, dan ontstaat er geen probleem. Een tijk wassen bij 60 graden of hoger of bij gebruikmaking van een wasdroger kan een krimp ontstaan. Ik raad u aan contact op te nemen met de winkel waar u het matras heeft gekocht. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras.