Vraag het onze matrasexpert

Matraskeuze Hulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Contact

Heeft u vragen, tips of informatie waardoor de website nog beter haar taak kan vervullen, dan kijkt de redactie van WelkeMatras? uit naar uw bericht.

Contactgegevens WelkeMatras?

Contactgegevens WelkeMatras?

WelkeMatras? is een initiatief van Living Comfort, onderdeel van The Select Comfort Company B.V.. Met de matras merken  Energy+ , MediActive  en TotalFit  nemen wij een vooraanstaande positie in op de markt voor matrassen die via het internet worden aangeboden.  Living Comfort voegt vitaliteit toe aan het leven. Wij investeren in de dagelijkse behoefte aan gezondheid en welzijn met producten en voorlichting die mensen helpen zich levenslustig te voelen, er goed uit te zien en meer uit het leven te halen.

Voorlichting en advies bij de aankoop van een nieuw matras

WelkeMatras? is ontwikkeld om voorlichting en ondersteuning te geven aan mensen die op zoek zijn naar een nieuwe matras. Heeft u vragen, tips of informatie waardoor de website nog beter haar taak kan vervullen, dan kijkt de redactie van Welke matras uit naar uw bericht.

Mail naar: info@welke-matras.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot adverteren op welke-matras? Bekijk onze pagina voor adverteerders.

The Select Comfort Company B.V.
Hyperonenweg 6a
3542AG Utrecht
Telefoon: + 31 (0)30-2040608

 

 

 

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur vanLivingComfort, bekend van de matrasmerkenEnergy+ enMediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Fatma

Fatma

Op woensdag 15 november 2017 stelde Fatma de vraag:


Hallo mijn vraag is heb al 2 jaar rugklachten k vraag me af of dit door me bed komt. En wat voor matras k nodig heb

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op woensdag 15 november 2017


Beste Fatma, Wanneer je rugklachten hebt en deze door het matras of het bed worden veroorzaakt, dan zul je doorgaans zien dat deze klachten na het opstaan binnen ongeveer 1 uur verdwenen zijn. Is dat niet het geval dan is mijn advies om de huisarts te raadplegen. Wellicht is er dan meer aan de hand dan een minder goede slaapondergrond. Voor een persoonlijk advies voor het best passende matras ga je naar onze homepagina waar je de MatraskeuzeHulp aantreft. Vul alle vragen in, het kost je nog geen 5 minuten. Daarna ontvang je onze aanbeveling. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras.

Herke

Herke

Op zondag 12 november 2017 stelde Herke de vraag:


Goedemorgen, Ik heb een Pullman boxspring van ongeveer 12 jaar oud. Ik had daar een Pullman matras op met veren er in, dat sliep altijd heerlijk, maar die was echt ten einde. Vorig jaar daarom een Ikea Morgedal (koudschuim) matras middelhard gekocht. Nu na een jaar heb ik smorgens last van mijn heupen aan beide kanten en zit er een aardige kuil in het matras. Het matras kan ik niet omdraaien (boven/onder) en omdraaien voor-/achter heeft geen zin. Ik ben 1,87 lang, 90 kg en slaap het liefst op mijn zij. Kunt u mij adviseren welk matras ik het beste kan aanschaffen? Alvast dank voor uw hulp. Groeten Herke

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op zondag 12 november 2017


Beste Herke, Het is natuurlijk nooit leuk dat een matras niet aan de verwachtingen voldoet. Wat ik u adviseer is dat u naar onze homepagina gaat www.welke-matras.nl waar u de MatraskeuzeHulp aantreft. In een paar minuten heeft u de vragenlijst doorlopen en krijgt u daarna een persoonlijk advies van ons. Wij moeten toch iets meer van u weten om tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras.