Vraag het onze matrasexpert

Matraskeuze Hulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Contact

Heeft u vragen, tips of informatie waardoor de website nog beter haar taak kan vervullen, dan kijkt de redactie van WelkeMatras? uit naar uw bericht.

Contactgegevens WelkeMatras?

Contactgegevens WelkeMatras?

WelkeMatras? is een initiatief van Living Comfort, onderdeel van The Select Comfort Company B.V.. Met de matras merken  Energy+ , MediActive  en TotalFit  nemen wij een vooraanstaande positie in op de markt voor matrassen die via het internet worden aangeboden.  Living Comfort voegt vitaliteit toe aan het leven. Wij investeren in de dagelijkse behoefte aan gezondheid en welzijn met producten en voorlichting die mensen helpen zich levenslustig te voelen, er goed uit te zien en meer uit het leven te halen.

Voorlichting en advies bij de aankoop van een nieuw matras

WelkeMatras? is ontwikkeld om voorlichting en ondersteuning te geven aan mensen die op zoek zijn naar een nieuwe matras. Heeft u vragen, tips of informatie waardoor de website nog beter haar taak kan vervullen, dan kijkt de redactie van Welke matras uit naar uw bericht.

Mail naar: info@welke-matras.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot adverteren op welke-matras? Bekijk onze pagina voor adverteerders.

The Select Comfort Company B.V.
Hyperonenweg 6a
3542AG Utrecht
Telefoon: + 31 (0)30-2040608

 

 

 

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur vanLivingComfort, bekend van de matrasmerkenEnergy+,MediActive enTotalfit.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Edwin van Leeuwen

Edwin van Leeuwen

Op dinsdag 20 juni 2017 stelde Edwin van Leeuwen de vraag:


Kan ik bij aanschaf nieuw matras mijn 7 jaar oude boxspring blijven gebruiken?

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op dinsdag 20 juni 2017


Beste Edwin, In principe ja. De levensduur van een boxspring is doorgaans wel een jaar of 10 tot 15 afhankelijk van het gebruik en de kwaliteit. Met vriendelijke groet, Peter Trompert WelkeMatras.

M. van Straalen

M. van Straalen

Op dinsdag 16 mei 2017 stelde M. van Straalen de vraag:


matras Dublin III film (hard) nog op voorraad

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op woensdag 17 mei 2017


Geachte mevrouw Van Straalen, Het door u genoemde matras is van het merk Auping. Deze onderneming heeft nog niet zo lang geleden het matrassenprogramma vernieuwd. Het Dublin matras maakt daar geen onderdeel vanuit. Ik ga er daarom vanuit dat dit matras niet meer leverbaar is. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras.