Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Jorien Joldersma

Jorien Joldersma (1989) is werkzaam bij The Select Comfort Company en verdiept zich in slapen, matrassen, lifestyle, slaaptrends en alles wat met slapen te maken heeft. Op Welke-Matras zal zij bloggen over deze onderwerpen, zodat u op de hoogte blijft van al het moois en nieuws op het gebied van slaap en slaapbenodigdheden.

Jorien Joldersma

Jorien Joldersma

In haar vrije tijd houdt Jorien Joldersma zich bezig met fitness, hardlopen, lekker koken en schilderen. En uitslapen op regenachtige zondagen. Nieuwsgierig als ze is, blijft ze automatisch op de hoogte van de nieuwste slaaptrends, leukste weetjes over slapen en de belangrijkste slaaponderzoeken. 

Voor vragen en/of opmerkingen voor Jorien Joldersma mail naar: Jorien@welke-matras.nl

Google+ Jorien Joldersma

Bekijk hier alle blogberichten van Jorien Joldersma

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Loreta

Loreta

Op woensdag 24 juni 2015 stelde Loreta de vraag:


Wil graag telefonisch advies

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op woensdag 24 juni 2015


Geachte mevrouw Loretta, Voor een persoonlijk advies kunt u het volgende telefoonnummer bellen 030 2040608. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras?.