Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Membership Matras winkels

Welke Matras? is met ruim 20.000 unieke bezoekers per maand de grootste matrassenvoorlichter van Nederland en België. Kies vandaag nog voor één van de drie Welke Matras? memberships, verhoog uw vindbaarheid op het internet en bereik potentiële klanten bij u in de buurt! 

Membership Matras winkels

Membership Matras winkels

 Is uw pagina opgenomen in het winkeloverzicht op Welke Matras? Dan kunt u uw vindbaarheid op het internet verhogen door uw eigen winkelpagina naar eigen inzicht te vullen met relevante informatie voor uw (potentiële klanten). Op uw Welke Matras? winkelpagina kunt u zelf bedrijfsinformatie, openingstijden en het assortiment toevoegen. 

 Zo maakt u gebruik van het gratis basis membership:

Heeft u per e-mail uw persoonlijke inlogcode ontvangen? In 5 stappen bent u verzekerd van een gratis basis Welke Matras? membership! 

1. Ga naar www.welke-matras.nl/winkels
2. Gebruik uw persoonlijke inloggegevens uit onze e-mail, uw wachtwoord kunt u desgewenst zelf aanpassen.
3. Voer een beschrijving in van uw winkel in.
4. Vul uw pagina met openingstijden, verkrijgbare merken en producten. Voeg desgewenst foto’s van uw winkel toe.
5. *Plaats een link naar uw Welke Matras? winkelpagina op uw eigen website binnen 14 dagen na het vullen van uw winkelpagina.

U kunt de volgende link knippen/plakken en op uw website plaatsen:

<a href="{url}" title="Matrassen {plaats}"><img src='http://www.welke-matras.nl/media/uploads/welkematras_logo_slaapwinkels.png" /></a>

De link verwijst direct naar uw eigen Welke Matras? winkelpagina.

Een andere optie is om een link te plaatsen naar Welke Matras?. U kunt één van de volgende links gebruiken.

<a href="http://www.welke-matras.nl">Welke Matras"</a>
<a href="http://www.welke-matras.nl/matrassen-vergelijken">Matrassen vergelijken"</a>

Inlogcode niet ontvangen?

Heeft u uw inlogcode voor de Welke Matras? winkelpagina niet ontvangen, maar staat u wel in het overzicht? Stuur dan een e-mail naar winkels@welke-matras.nl en we sturen u uw persoonlijke inlogcode toe. 

Uw slaapspeciaalzaak aanmelden?

Staat uw slaapspeciaalzaak niet in het matraswinkels-overzicht, maar wilt u wel graag gevonden worden op Welke Matras? Neem dan contact op met winkels@welke-matras.nl en wij sturen u uw persoonlijke inlogcode toe!

Welke Matras? memberships 

Er zijn 3 verschillende Welke Matras? memberships beschikbaar. Een gratis Basis membership, een Plus membership en een Premium membership. In onderstaande afbeelding ziet u de inhoud van de membership pakketten en de daarbijbehorende kosten. 

welke matras membership pakketten

 

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

ronald slooter

ronald slooter
rotterdam

Op maandag 07 april 2014 stelde ronald slooter de vraag:


auping

Beste peter, Jammer van je reactie. Ik wil nog even aangeven dat ik werkzaam ben bij Auping als accountmanager ZW en dus wel bevoegd ben om op te treden namens Auping. Ik zal deze informatie doorspelen aan onze juristen en dealers. Met vriendelijke groet, Ronald Slooter Accountmanager Zuid/West Koninklijke Auping T 0570-68 19 11 F 0570-50 12 21 M 06-535 765 73 E r.slooter@auping.nl W www.auping.nl

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op donderdag 10 april 2014


Geachte heer Slooter, Uw verzoek en de daarop volgende reacties op onze website van uw hand hebben ons tot een artikel geinspireerd met als titel "Auping niet blij met WelkeMatras?". U vindt het artikel op onze homepagina. De discussie over het door u aangesneden onderwerp zal publiekelijk worden gevoerd. U moet er vanuit gaan dat maandelijks meer dan 20.000 unieke bezoekers die op zoek zijn naar een nieuw matras het artikel en de geplaatste commentaren zullen lezen. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras? .

Ronald slooter

Ronald slooter
Rotterdam

Op zondag 06 april 2014 stelde Ronald slooter de vraag:


Auping

Beste Peter, Als onafhankelijke site, zijn jullie redelijk gekleurd. De auping producten, log's en (merk)namen zijn prominent aanwezig. Bij het doorklikken echter zijn alle openingstijden van andere merken als de uwe altijd volledig gesloten. Tevens zijn er heel vaak foto's van winkels niet juist. Als er iets niet klopt staat er altijd een foto van een van uw winkels. Ik wil u verzoeken alles van auping en haar dealers van uw site te verwijderen. Wij stellen dit niet op prijs en werken met geselecteerde dealers. Alle rechten voor instore en online gebruik zijn exclusief voorbehouden aan onze geselecteerde dealers. Wij hanteren een gesloten distributiesysteem.

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op zondag 06 april 2014


Geachte heer Slooter, Aan uw verzoek zullen wij geen gehoor geven. Daarnaast hebben wij vastgesteld dat u niet in de positie bent namens Auping en onafhankelijke dealers in deze aangegelegenheid op te treden. Elke slaapspecialist in Nederland en Vlaanderen kan overigens gratis een eigen webpagina op WelkeMatras? inrichten en daarbij zelf de openingstijden en foto's plaatsen. Onlangs hebben wij daartoe alle slaapspecialisten in deze landen uitgenodigd. Een verdere discussie met u over dit thema zullen wij niet meer voeren. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras? .