Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Peter Trompert

Mijn naam is Peter Trompert en al meer dan 20 jaar actief in de matrassen branche. De waarde van een goede nachtrust is bij een ieder bekend, maar daaraan vooraf gaat een goed matras en voorlichting. Momenteel houdt ik me bij WelkeMatras dagelijks bezig met het volgen van de laatste ontwikkelingen, bloggen en adviseren. Daarnaast houdt ik mezelf gepassioneerd bezig met onze LivingComfort webshops.

Peter Trompert

Peter Trompert

Voor WelkeMatras? volg en versla ik de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van slaapsystemen. Ook word ik regelmatig uitgenodigd een bijdrage te leveren aan een tv- of radioprogramma of een artikel in een dag- of weekblad op het gebied van slapen en in het bijzonder matrassen.

Advies nodig in uw zoektocht naar een nieuw matras?

Bent u op zoek naar een nieuw matras? Dan kan de matras hulp of de matrasvergelijker u zeker een eind op weg helpen. Wenst u een persoonlijk advies te ontvangen of heeft u een dringende vraag? Stuur me dan een email op peter@welke-matras.nl of laat een bericht achter bij één van de vraag/antwoord modules op WelkeMatras.

 Met Peter Trompert persoonlijk uw slaapsituatie overleggen?

Dat kan. Peter is elke zaterdag aanwezig van 10.00 uur tot 17.00 uur in de showroom van LivingComfort te Antwerpen.

 Google+ Peter Trompert

 

Bekijk hier alle blogberichten van Peter Trompert

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Aly Dam

Aly Dam

Op maandag 15 augustus 2016 stelde Aly Dam de vraag:


Ik heb in juni een nieuwe traagschuim matras van jullie gehad en een grijze hoes er om heen moed die er altijd om blijven voor bescherming of mag die er af.

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op maandag 15 augustus 2016


Geachte mevrouw, heer Dam, Een grijze ClimaBest protector is aan het TotalFit matras toegevoegd. Indien gewenst kan dit matras goed functioneren zonder deze matrasbeschermer. Alleen zult u dan afstand doen van de voordelen die deze hoes biedt op het gebied van anti-allergiewerking en slaaphygiene. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras..

thom lansdaal

thom lansdaal

Op zondag 31 juli 2016 stelde thom lansdaal de vraag:


zijn hhp andulatiematrassen al eens getest en zijn ze medisch verantwoord?

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op donderdag 04 augustus 2016


Geachte heer Lansdaal, Over andulatietherapie is inmiddels veel geschreven en gezegd. Op het internet is veel informatie te vinden over dit onderwerp. Kort samengevat: Een andulatietherapie is erop gericht dat massage en warmte er voor zorgen dat chronische pijnklachten verminderen. Een andulatiematras is te overwegen in combinatie met een specialistische behandeling door een arts. Ik raad u aan met uw arts te overleggen voordat u tot aanschaf overgaat. Er moet sprake zijn van chronische pijnklachten, dus ten minste 3 maanden of langer. U moet zich wel realiseren dat een dergelijke matras zeker geen wondermiddel is en de kosten van de aanschaf zijn hoog. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras .