Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Contact

Heeft u vragen, tips of informatie waardoor de website nog beter haar taak kan vervullen, dan kijkt de redactie van WelkeMatras? uit naar uw bericht.

Contactgegevens WelkeMatras?

Contactgegevens WelkeMatras?

WelkeMatras? is een initiatief van Living Comfort, onderdeel van The Select Comfort Company B.V.. Met de matras merken  Energy+ , MediActive  en TotalFit  nemen wij een vooraanstaande positie in op de markt voor matrassen die via het internet worden aangeboden.  Living Comfort voegt vitaliteit toe aan het leven. Wij investeren in de dagelijkse behoefte aan gezondheid en welzijn met producten en voorlichting die mensen helpen zich levenslustig te voelen, er goed uit te zien en meer uit het leven te halen.

Voorlichting en advies bij de aankoop van een nieuw matras

WelkeMatras? is ontwikkeld om voorlichting en ondersteuning te geven aan mensen die op zoek zijn naar een nieuwe matras. Heeft u vragen, tips of informatie waardoor de website nog beter haar taak kan vervullen, dan kijkt de redactie van Welke matras uit naar uw bericht.

Mail naar: info@welke-matras.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot adverteren op welke-matras? Bekijk onze pagina voor adverteerders.

The Select Comfort Company B.V.
Hyperonenweg 6a
3542AG Utrecht
Telefoon: + 31 (0)30-2040608

 

 

 

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Danielle

Danielle

Op maandag 19 februari 2018 stelde Danielle de vraag:


Kan een Treca prestige matras gecombineerd worden met een spiraalbodem?

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op dinsdag 20 februari 2018


Beste Danielle, Elke matras kan in principe op een spiraalbodem worden gelegd. Dus ook een Treca Prestige matras. Van een spiraalbodem ben ik overigens geen grote fan. Een dergelijke bodem levert een beperkt bijdrage aan de conformiteit van het bed. Dat betekent in principe dat je dit nadeel dient te compenseren. Een matras moet dan toch ten minste 20 cm hoog zijn en bij voorkeur redelijk soepel. U kunt hierbij denken aan een koudschuim of traagschuim matras. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras.

Timmerman

Timmerman

Op vrijdag 16 februari 2018 stelde Timmerman de vraag:


Ik wil graag een matras die vrij is van metaal.

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op vrijdag 16 februari 2018


Geachte mevrouw, heer Timmerman, Wanneer u kiest voor een matras zonder metaal, dan staan de volgende opties voor u open: Polyether schuim, (natuur) latex, koudschuim en de combinatie koudschuim/traagschuim. Polyether schuim, ook wel comfort schuim genoemd, is goedkoop maar vind ik volstrekt ongeschikt voor een matras. (natuur) Latex is te overwegen maar daar zitten toch een aaOp basis van ons eerste contact was ik hoopvol gestemd. Tevergeefs naar nu blijkt.ntal nadelen aan vast waaronder de beperkt vochtregulatie. Koudschuim en koudschuim/traagschuim matrassen genieten mijn voorkeur. Ik raad u aan in deze hoek u te orienteren. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras.