Vraag het onze matrasexpert

Matraskeuze Hulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Contact

Heeft u vragen, tips of informatie waardoor de website nog beter haar taak kan vervullen, dan kijkt de redactie van WelkeMatras? uit naar uw bericht.

Contactgegevens WelkeMatras?

Contactgegevens WelkeMatras?

WelkeMatras? is een initiatief van Living Comfort, onderdeel van The Select Comfort Company B.V.. Met de matras merken  Energy+ , MediActive  en TotalFit  nemen wij een vooraanstaande positie in op de markt voor matrassen die via het internet worden aangeboden.  Living Comfort voegt vitaliteit toe aan het leven. Wij investeren in de dagelijkse behoefte aan gezondheid en welzijn met producten en voorlichting die mensen helpen zich levenslustig te voelen, er goed uit te zien en meer uit het leven te halen.

Voorlichting en advies bij de aankoop van een nieuw matras

WelkeMatras? is ontwikkeld om voorlichting en ondersteuning te geven aan mensen die op zoek zijn naar een nieuwe matras. Heeft u vragen, tips of informatie waardoor de website nog beter haar taak kan vervullen, dan kijkt de redactie van Welke matras uit naar uw bericht.

Mail naar: info@welke-matras.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot adverteren op welke-matras? Bekijk onze pagina voor adverteerders.

The Select Comfort Company B.V.
Hyperonenweg 6a
3542AG Utrecht
Telefoon: + 31 (0)30-2040608

 

 

 

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur vanLivingComfort, bekend van de matrasmerkenEnergy+ enMediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Peter

Peter

Op woensdag 13 december 2017 stelde Peter de vraag:


Voor onze dochter van 5 jaar zijn wij op zoek naar een koudschuimmatras. Is een HR45 matras al ruim voldoende of een hogere waarde meer aan te raden. We hebben een HR45 van 18cm op het oog van fabrikant Rectocil. Alvast bedankt!

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op woensdag 13 december 2017


Beste mevrouw, heer. Een koudschuim matras voor een volwassen persoon dient naar mijn mening van een HR 45 waarde of hoger te zijn. Een koudschuim matras met een HR waarde van 45 is derhalve goed genoeg voor een opgroeiend kind. Hoe hoger de HR waarde hoe veerkrachtiger het matras wordt. De tegendruk neemt dan toe met als gevolg een betere ondersteunende werking. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras.

rottine

rottine

Op dinsdag 21 november 2017 stelde rottine de vraag:


ZOU GRAAG WETEN WANNEER ONS BED WORD GELEVERD

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op dinsdag 21 november 2017


Beste Rottine, Ik begrijp uw vraag maar voor het antwoord adviseer ik u contact op te nemen met uw leverancier. Met vriendelijke groet, Peter Trompert WelkeMatras.