Vraag het onze matrasexpert

Matraskeuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Contact

Heeft u vragen, tips of informatie waardoor de website nog beter haar taak kan vervullen, dan kijkt de redactie van WelkeMatras? uit naar uw bericht.

Contactgegevens WelkeMatras?

Contactgegevens WelkeMatras?

WelkeMatras? is een initiatief van Living Comfort, onderdeel van The Select Comfort Company B.V.. Met de matras merken  Energy+ , MediActive  en TotalFit  nemen wij een vooraanstaande positie in op de markt voor matrassen die via het internet worden aangeboden.  Living Comfort voegt vitaliteit toe aan het leven. Wij investeren in de dagelijkse behoefte aan gezondheid en welzijn met producten en voorlichting die mensen helpen zich levenslustig te voelen, er goed uit te zien en meer uit het leven te halen.

Voorlichting en advies bij de aankoop van een nieuw matras

WelkeMatras? is ontwikkeld om voorlichting en ondersteuning te geven aan mensen die op zoek zijn naar een nieuwe matras. Heeft u vragen, tips of informatie waardoor de website nog beter haar taak kan vervullen, dan kijkt de redactie van Welke matras uit naar uw bericht.

Mail naar: info@welke-matras.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot adverteren op welke-matras? Bekijk onze pagina voor adverteerders.

The Select Comfort Company B.V.
Hyperonenweg 6a
3542AG Utrecht
Telefoon: + 31 (0)30-2040608

 

 

 

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Stan Faber

Stan Faber

Op woensdag 28 februari 2018 stelde Stan Faber de vraag:


Klopt het dat vrijwel alle matrassen in het hoog segment een volledige ritssluiting rondom het matras hebben zodat ik de matrashoes uit kan wassen?

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op woensdag 28 februari 2018


Beste Stan, Een rits rondom is niet altijd aangebracht. Er zijn boxspring systemen van E 20.000 en hoger waarvan de matras niet is uitgerust met een rits. Maar vaak zijn ook matrassen uit het lagere segment van een rits voorzien. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras .

Stan Faber

Stan Faber

Op dinsdag 27 februari 2018 stelde Stan Faber de vraag:


Vanaf welke prijscategorie valt een matras in het hoog segment en welke matrasmerken richten zich op het hoog segment?

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op dinsdag 27 februari 2018


Beste Stan, Een 1-persoonsmatras vanaf E 800,- of hoger mag je wat mij betreft wel tot het hogere prijssegment rekenen. Een duurzaam matras voorzien van de meest high tech toepassingen kun je aanschaffen tussen de E 300 en E 400 per persoon afhankelijk van de gekozen opties. Matrassen van de merken M-Line, Auping en Tempur tref je in het hogere prijssegment aan. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras .