Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Contact

Heeft u vragen, tips of informatie waardoor de website nog beter haar taak kan vervullen, dan kijkt de redactie van WelkeMatras? uit naar uw bericht.

Contactgegevens WelkeMatras?

Contactgegevens WelkeMatras?

WelkeMatras? is een initiatief van Living Comfort, onderdeel van The Select Comfort Company B.V.. Met de matras merken  Energy+ , MediActive  en TotalFit  nemen wij een vooraanstaande positie in op de markt voor matrassen die via het internet worden aangeboden.  Living Comfort voegt vitaliteit toe aan het leven. Wij investeren in de dagelijkse behoefte aan gezondheid en welzijn met producten en voorlichting die mensen helpen zich levenslustig te voelen, er goed uit te zien en meer uit het leven te halen.

Voorlichting en advies bij de aankoop van een nieuw matras

WelkeMatras? is ontwikkeld om voorlichting en ondersteuning te geven aan mensen die op zoek zijn naar een nieuwe matras. Heeft u vragen, tips of informatie waardoor de website nog beter haar taak kan vervullen, dan kijkt de redactie van Welke matras uit naar uw bericht.

Mail naar: info@welke-matras.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot adverteren op welke-matras? Bekijk onze pagina voor adverteerders.

Sleep4You B.V.
Hyperonenweg 6a
3542AG Utrecht
Telefoon: + 31 (0)30-2040608

 

 

 

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Pieter Bastiaansen

Pieter Bastiaansen

Op maandag 13 augustus 2018 stelde Pieter Bastiaansen de vraag:


Beste Peter, bedankt voor je advies over wel of geen nieuw bed. Wij zouden alsnog graag weten of de box van onze boxspring bestaat uit pocketveren of bonellveren? Het matras is pocketvering dat weten we. Graag wachten wij op antwoord.bvd

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op maandag 13 augustus 2018


Beste Pieter, Doorgaans zijn de Eastborn boxsprings met pocketveren uitgerust. Maar of dat in uw specifieke geval ook zo is kan ik niet met zekerheid zeggen. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras.

Pieter Bastiaansen

Pieter Bastiaansen

Op maandag 13 augustus 2018 stelde Pieter Bastiaansen de vraag:


Bestaat de box uit pocketveren of bonellveren? Eerdere vraag afgemaakt bij

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op maandag 13 augustus 2018


Beste Pieter, Het feit dat de plank tussen het matras en de bedbodem een aantal problemen heeft doen oplossen, geeft aan dat de boxspring zelf over de "houdbaarheidsdatum" heen is. Deze dient in ieder geval te worden vervangen. Bij een lichamelijk probleem veroorzaakt door een boxspring vragen wij de klant vaak om het matras een nacht op de grond te leggen. Zijn de problemen dan voorbij, dan functioneert de boxspring als matrasdrager niet meer. U heeft in feite eenzelfde soort test doorgevoerd waarbij maar een conclusie mogelijk is. De vraag voor u is nu: wat te doen? Het matras inclusief de plank zorgt voor een korte termijn oplossing. Maar daar is de conformiteit van uw slaapsysteem niet bij gebaat. Daarnaast is op een overzienbare termijn, 1 tot 2 jaar, uw matras toch ook aan vervanging toe. Mijn advies is de boxspring en het matras, gezien de leeftijd van de laatste, te vervangen. U bent dus toe aan een nieuw bed. Met vriendelijke groet, Peter Trompert WelkeMatras.