Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Contact

Heeft u vragen, tips of informatie waardoor de website nog beter haar taak kan vervullen, dan kijkt de redactie van WelkeMatras? uit naar uw bericht.

Contactgegevens WelkeMatras?

Contactgegevens WelkeMatras?

WelkeMatras? is een initiatief van Living Comfort, onderdeel van The Select Comfort Company B.V.. Met de matras merken  Energy+ , MediActive  en TotalFit  nemen wij een vooraanstaande positie in op de markt voor matrassen die via het internet worden aangeboden.  Living Comfort voegt vitaliteit toe aan het leven. Wij investeren in de dagelijkse behoefte aan gezondheid en welzijn met producten en voorlichting die mensen helpen zich levenslustig te voelen, er goed uit te zien en meer uit het leven te halen.

Voorlichting en advies bij de aankoop van een nieuw matras

WelkeMatras? is ontwikkeld om voorlichting en ondersteuning te geven aan mensen die op zoek zijn naar een nieuwe matras. Heeft u vragen, tips of informatie waardoor de website nog beter haar taak kan vervullen, dan kijkt de redactie van Welke matras uit naar uw bericht.

Mail naar: info@welke-matras.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot adverteren op welke-matras? Bekijk onze pagina voor adverteerders.

The Select Comfort Company B.V.
Hyperonenweg 6a
3542AG Utrecht
Telefoon: + 31 (0)30-2040608

 

 

 

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Jaap Oud

Jaap Oud

Op vrijdag 29 juni 2018 stelde Jaap Oud de vraag:


waterbed in een bestaand bed (ziekenhuis) 100*200

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op zaterdag 30 juni 2018


Beste Jaap, In elke bedombouw kan een waterbed worden geplaatst. Dat zal dus geen probleem mogen opleveren. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras.

G van der Weijden

G van der Weijden

Op woensdag 27 juni 2018 stelde G van der Weijden de vraag:


ik heb een nieuw matras gekocht van 1.20 x 2.00 met een spingbix er bij , het matras is 1 geheel matras , is een topdekmatras dan een toegevoegde waarde .het matras is eennpicketveringmayras van Welkington( huismerk van Fa Bedvisie

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op zaterdag 30 juni 2018


Beste mevrouw, heer Van der Weijden, Ik ben niet bekend met de boxspring die u hebt aangeschaft. Of een topdekmatras een goede toevoeging is kan ik daarom niet beoordelen. Het beste advies dat ik u kan geven is naar de winkel te gaan waar u de boxspring hebt aangeschaft. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert.