Vraag het onze matrasexpert

Matraskeuze Hulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Contact

Heeft u vragen, tips of informatie waardoor de website nog beter haar taak kan vervullen, dan kijkt de redactie van WelkeMatras? uit naar uw bericht.

Contactgegevens WelkeMatras?

Contactgegevens WelkeMatras?

WelkeMatras? is een initiatief van Living Comfort, onderdeel van The Select Comfort Company B.V.. Met de matras merken  Energy+ , MediActive  en TotalFit  nemen wij een vooraanstaande positie in op de markt voor matrassen die via het internet worden aangeboden.  Living Comfort voegt vitaliteit toe aan het leven. Wij investeren in de dagelijkse behoefte aan gezondheid en welzijn met producten en voorlichting die mensen helpen zich levenslustig te voelen, er goed uit te zien en meer uit het leven te halen.

Voorlichting en advies bij de aankoop van een nieuw matras

WelkeMatras? is ontwikkeld om voorlichting en ondersteuning te geven aan mensen die op zoek zijn naar een nieuwe matras. Heeft u vragen, tips of informatie waardoor de website nog beter haar taak kan vervullen, dan kijkt de redactie van Welke matras uit naar uw bericht.

Mail naar: info@welke-matras.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot adverteren op welke-matras? Bekijk onze pagina voor adverteerders.

The Select Comfort Company B.V.
Hyperonenweg 6a
3542AG Utrecht
Telefoon: + 31 (0)30-2040608

 

 

 

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur vanLivingComfort, bekend van de matrasmerkenEnergy+ enMediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

MC van HAM

MC van HAM

Op dinsdag 17 oktober 2017 stelde MC van HAM de vraag:


Wat is een Laagfrequent geluid matras

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op dinsdag 17 oktober 2017


Geachte mevrouw, heer Van Ham, Aanbieders van een zogenaamd fysio akoestische matras beweren dat een dergelijk product werkt bij mensen die moeite hebben met bewegen of spanning in hun lijf ervaren. Naar men zegt stimuleren de geluidsgolven de bloedsomloop en zal een diepe ontspanning uw deel worden. De geluidsimpulsen die het systeem geeft zijn niet te horen waarbij de resonantie voor een diepere staat van ontspanning zorgt. Op deze manier wordt de bloedsomloop gestimuleerd en de basisspanning van het lichaam verlaagd. Deze akoesitsche techniek wordt als een nuttige toepassing voor mensen die stress ervaren aangeboden, een ongeluk hebben gehad of vanwege een ziekte als Parkinson gedurende de dag spanning opbouwen. De beloftes zijn naar mijn idee te mooi om waar te zijn. Er bestaan zo ver ik weet geen wetenschappelijke onderzoeken die de beweerde werking van het matras ondersteunen. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras.

André van den Brink

André van den Brink

Op maandag 09 oktober 2017 stelde André van den Brink de vraag:


Op zoek naar merk matrassen de graaf en astrod

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op maandag 09 oktober 2017


Beste Andre, De Graaff en Astrid zijn slaapadviseurs met een winkel in Haarlem. Ik neem aan dat u deze partij bedoeld? Het door u vermelde matrasmerk is mij onbekend. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras.