Vraag het onze matrasexpert

Matraskeuze Hulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Matras merken

In Nederland en in België zijn toch zeker een 50-tal matras merken te vinden. Als  het er al niet meer zijn. Dat maakt de keuze voor u er niet gemakkelijker op. Voor welk merk moet u nu kiezen?  Met deze vraag wordt u gelukkig niet al te vaak in uw leven geconfronteerd. Maar toch zult u hem een aantal keren moeten beantwoorden. Wellicht vandaag al want u bent op zoek naar een betrouwbaar matras merk. Om u te helpen bij uw keuze hebben wij een aantal merken voor u op een rijtje gezet.

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Matras merken : Wat voor u van belang is.

Matrassen zijn er in vele soorten. Deze opmerking is ook van toepassing op de matras merken. Het is daarom verstandig de onderliggende verschillen tussen de diverse matras merken met elkaar te vergelijken. Hieronder vindt u een opsomming van de belangrijkste  matras merken die wij voor u hebben beschreven.

Matras Merken

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur vanLivingComfort, bekend van de matrasmerkenEnergy+,MediActive enTotalfit.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Elke Graansma

Elke Graansma

Op zaterdag 18 februari 2017 stelde Elke Graansma de vraag:


welke matrassen/ matrasmerken zijn in nederland geproduceerd?

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op zaterdag 18 februari 2017


Geachte mevrouw Graansma, Ik kan u een paar merken noemen maar deze opsomming is zeker niet compleet: Auping, Eastborn, Pullman, M-Line, Energy+, MediActive, Avek, Norma, Kuperus en Ubica. Dit zijn overigens wel de bekendste merken die in Nederland worden geproduceerd. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras.

Kath

Kath

Op maandag 18 januari 2016 stelde Kath de vraag:


Wat is een geschikt matras

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op maandag 18 januari 2016


Geachte mevrouw, heer Kath, Het vinden van een geschikt matras hangt van vele factoren af. Op onze website vindt u over dit onderwerp Alle informatie die u nodig heeft. Wilt u een persoonlijk advies? Dan nodig ik u uit naar de homepagina te gaan waar u de MatrasHulp aantreft. Na het beantwoorden van de vragen helpen wij u verder op weg. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelleMatras?.