Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Matras merken

In Nederland en in België zijn toch zeker een 50-tal matras merken te vinden. Als  het er al niet meer zijn. Dat maakt de keuze voor u er niet gemakkelijker op. Voor welk merk moet u nu kiezen?  Met deze vraag wordt u gelukkig niet al te vaak in uw leven geconfronteerd. Maar toch zult u hem een aantal keren moeten beantwoorden. Wellicht vandaag al want u bent op zoek naar een betrouwbaar matras merk. Om u te helpen bij uw keuze hebben wij een aantal merken voor u op een rijtje gezet.

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Matras merken : Wat voor u van belang is.

Matrassen zijn er in vele soorten. Deze opmerking is ook van toepassing op de matras merken. Het is daarom verstandig de onderliggende verschillen tussen de diverse matras merken met elkaar te vergelijken. Hieronder vindt u een opsomming van de belangrijkste  matras merken die wij voor u hebben beschreven.

Matras Merken

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

caro

caro

Op vrijdag 27 november 2015 stelde caro de vraag:


hyperlordose

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op vrijdag 27 november 2015


Geachte mevrouw Caro, Voor een situatie van een holle rug, kan een traagschuim matras uitstekend dienst doen. Het traagschuim zorgt voor een juiste opvulling van de holte, terwijl de ondersteunende laag voor de correcte lighouding zorgt. Alle informatie over traagschuim matrassen vindt u op onze website. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras?.

Mevr Ebli

Mevr Ebli

Op vrijdag 09 oktober 2015 stelde Mevr Ebli de vraag:


Ik heb een medium matras ( kant en klarenox spring incl matrassen) gekocht met koud schuimtopper bevinding: veel te hard

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op vrijdag 09 oktober 2015


Geachte mevrouw Ebli, Het is spijtig te moeten horen dat u een verkeerde aanschaf heeft gedaan. Wat ik u aanraad is in overleg te treden met de zaak waar u de boxspring heeft gekocht. Zij zijn de aangewezen partij om u verder te helpen. Om een miskoop te voorkomen is het van groot belang de geplande aankoop eerst 14 nachten vrijblijvend thuis uit te proberen zonder aankoopverplichting. Er zijn wel ondernemingen te vinden die deze service bieden. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras? .