Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Auping

Auping is nog steeds een puur Nederlands familiebedrijf. De geschiedenis van Auping begint in 1888. De start werd gemaakt met bedden van gevlochten ijzerdraden die werden aangebracht in een metalen ombouw. De voorloper van de spiraalbodem waar Auping groot mee is geworden.

Het bedrijf is dus al tientallen decennia actief op het gebied van slaapproducten. Auping ontwikkelt bedden met een maximale ondersteuning, ventilatie en verstelbaarheid. Tijdens het 100 jarig bestaan kreeg Auping het predicaat Koninklijk toebedeeld.

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Auping matras : Wat voor u van belang is.

U bevindt zich op de website van Welke-Matras.nl. Op deze pagina treft u informatie aan over matrassen van het merk Auping. Let op! Welke-Matras.nl verkoopt geen producten van het merk Auping.

Auping Prijs

De matrassen van Auping bevinden zich in de hogere prijsklasse. 

Proefslapen

Bij een enkele dealer van Auping bestaat de mogelijkheid tot proefslapen. Auping zelf stelt u niet in staat haar matrassen vrijblijvend thuis op proef te nemen.

Auping Producten

Naast de spiraal bed bodem heeft Auping haar bekendheid gekregen door het bed de Auping Auronde. Met een omzet van meer dan 1,0 mio exemplaren is er sprake van een ongekend succes. Maar met de Cleopatra met een omzet van 1,3 mio exemplaren werd het succes van de Auronde nog eens dunnetjes overgedaan.

Auping AVS matrassen

AVS is de afkorting van “actieve ventilatie en support”. De matrassen uit deze lijn zijn voorzien van de door Auping ontwikkelde DPPS® veer. Hierdoor zal de slaper  makkelijker kunnen bewegen op het matras. Daarnaast is de matrashoes voorzien van een drie dimensionele luchtventilatiestrook.

Auping Superbox

De Auping Superbox is een boxspring met spiraalbodem  die van een topmatras wordt voorzien. De Superbox is een tijdloze boxspring die onlangs is vernieuwd. Het is een compleet bedsysteem volgens het AVS principe, wat zorgt voor een goede ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. De Auping Superbox is in 2 uitvoeringen verkrijgbaar: Original en Comfort met bijbehorende matras en topper.

AVS Spiraalbodem

De AVS Spiraalbodems is voorzien van de Comfortslide®. Hierdoor kunnen de heup- en schouderzones aan persoonlijke wensen aangepast worden. De AVS spiraalbodem biedt naast goede ventilatie meer dan 10.000 drukpunten voor een juiste ondersteuning van het matras. De Auping AVS spiraalbodems kunnen zelfstandig op poten staan of in een bed omranding gelegd worden. Alle bodems zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes.

AVS boxspring

De Auping AVS boxspring is een ventilerende bed dat comfort, hygiëne en kwaliteit aan elkaar koppelt. Deze boxspring kan klassiek of modern worden uitgevoerd en is al dan niet verstelbaar verkrijgbaar. Door een uitgebreid stoffenprogramma kunnen de boxsprings in elk slaapkamerinterieur worden ingepast.

Auping Match

Het Auping Match programma is opgebouwd uit 3 verschillende stijlen. Match staat voor individualisme: kiezen voor het bed dat bij u past. De modellen zijn zeer onderscheidend van elkaar. Niet alleen door de gekozen modellen. Maar ook door de inzet van verschillende materialen.

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

D. Vergeer

D. Vergeer

Op zaterdag 05 november 2016 stelde D. Vergeer de vraag:


Anti huisstofmijt bij Auping Inizio matras

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op zaterdag 05 november 2016


Geachte mevrouw, heer Vergeer, De Inizio matras van Auping is het basis model. Dit matras biedt geen bescherming tegen huistofmijt allergie. Voor dezelfde prijs bestelt u bijvoorbeeld een Energy+ matras. Met de standaard meegeleverde ClimaBest Protector bent u volledig gevrijwaard van uw allergische problematiek. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras.

mw. Olsthoorn

mw. Olsthoorn

Op woensdag 03 augustus 2016 stelde mw. Olsthoorn de vraag:


ik heb een auping boxspring matras met stof aan de zijkanten die bij het gehele bed hoort.Vraag: kan ik een matras kopen die in de bijpassende hoes kan???

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op donderdag 04 augustus 2016


Geachte mevrouw Olsthoorn, Indien het matras van uw keuze over de juiste afmetingen beschikt en dus past in de huidige hoes van uw Boxspring matras, dan zie ik niet in waarom deze oplossing niet mogelijk is. U kunt daarbij overwegen de matrashoes van uw nieuwe matras te verwijderen en alleen de matraskern in uw Aupinghoes van uw boxspring te plaatsen. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras .