Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Beter Bed

De oprichting van Beter Bed vond plaats in het begin van de 80-er jaren met het opengaan van twee speciaalzaken op het gebied van slapen. De formule van Beter Bed kenmerkt zich door een uitgebreid assortiment, producten van kwaliteit en uitgebreide klantendienstverlening. Beter Bed is dankzij zijn grootschalige inkoop, mogelijk gemaakt door 11 Beter Bed winkels, in staat om concurrerende prijzen aan te bieden. Sinds 1996 is Beter Bed ook aanwezig op de beurs en neemt het een prominente positie in Nederland in op het gebied van slapen en daaraan gelieerde producten.

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Beter Bed

U bevindt zich op de website van Welke-Matras.nl. Op deze pagina treft u informatie aan over matrassen van het merk BeterBed. Let op! Welke-Matras.nl verkoopt geen producten van het merk BeterBed.

Beter Bed formule

Consumenten kunnen in Nederland bij één van de 80 Beter Bed winkels terecht om te kiezen uit een assortiment van slaapkamermeubelen, matrassen, bedtextiel en lattenbodems. Een complete slaapkamerinrichting is te vinden in de winkels, alwaar bedbodem, ombouw en matras tegelijk bestelbaar zijn.

 Het grootste deel van de winkels zijn te vinden op meubelboulevards alwaar vele slaapkamer en woonspeciaalzaken zich vestigen. Vanuit diverse distributiepunten in Nederland worden de producten vervoerd naar de consument.

M-Line

Een van de huismerken van Beter Bed is M-line. Een traagschuimmatras verkrijgbaar in diverse typen, van slowmotion I tot en met slowmotion VI. M-Line bevind zich aan de bovenkant van het middensegment van de markt.

 Wilt u meer weten over het traagschuimmatras? Bekijk dan de traagschuim matras pagina op welke-matras?

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Bezoekers van Welke-Matras.nl hebben nog geen vragen achter gelaten.