Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Customatraz

Het bedrijf Customatraz is in 2006 van start gegaan. Volgens de onderneming is een nieuw matras aanschaffen een lastige bezigheid. Omdat geen lichaam hetzelfde is zou voor ieder mens een unieke matras moeten worden gemaakt dat is aangepast aan het individuele lichaam. Dit geldt zeker voor mensen met spier- en/of gewrichtsproblemen. Maar ook rug- en decubituspatienten  hebben bij het Customatraz baat.

Customatraz is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in medisch slaapcomfort. Het bedrijf stond nog niet zo lang geleden in de top 100 van meest innovatieve bedrijven binnen het midden – en kleinbedrijf. Het Customatrza wordt geadviseerd en verkocht via aanvragen op de website, beurzen, door chiropractors en fysiotherapeuten. Het aanmeten van het matras gebeurt doorgaans bij de klant thuis.

 

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Customatraz : Wat voor u van belang is.

U bevindt zich op de website van Welke-Matras.nl. Op deze pagina treft u informatie aan over matrassen van het merk Customatraz. Let op! Welke-Matras.nl verkoopt geen producten van het merk Customatraz.

Customatraz Prijs

Het Customatraz bevindt zich in de hogere prijsklasse. 

Proefslapen

Bij Customatraz bestaat de mogelijkheid tot proefslapen niet. Wilt u als alternatief voor het Customatraz een Nasa traagschuim matras 14 dagen thuis gratis uitproberen, bekijk dan eens de mogelijkheden tot proefslapen.

Customatraz Producten

Het Customatraz is 24 centimeter hoog en is opgebouwd uit segmenten die in hardheid van elkaar verschillen. Hierdoor ontstaat volgens de fabrikant voor het gehele lichaam de ideale ondersteuning in iedere slaaphouding. Dat is een belangrijke voorwaarde voor een goede nachtrust. Door een simpele wijziging van de segmenten kan het matras, wanneer dit nodig mocht zijn, eenvoudig worden aangepast.

De CustoMatraz wordt dus op maat gemaakt waarbij eventuele klachten zoals rugklachten en decubitus worden beperkt of verholpen.

Werkwijze Customatraz?

Na een digitale professionele meting van het lichaam en een uitgebreid intake gesprek aan huis wordt bepaald hoe de samenstelling van het matras eruit komt te zien. Dit verschilt per persoon per zone, zodat er over de gehele lengte van het lichaam de juiste ondersteuning wordt gecreëerd.

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Hub van de Moosdijk

Hub van de Moosdijk

Op maandag 26 oktober 2015 stelde Hub van de Moosdijk de vraag:


Wat is Pure foam?

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op maandag 26 oktober 2015


Geachte heer Van de Moosdijk, Met Pure Foam, ook wel aangeduid als Pure Comfort Memory Foam, wordt doorgaans NASA traagschuim bedoeld. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras? .