Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Dormeo

Dormeo matrassen zijn ontworpen door Willy Poppe. Volgens Dormeo moet een matras comfortabel, ondersteunend, ventilerend en betaalbaar zijn. Dormeo heeft onder andere traagschuim matrassen en pocketvering matrassen in haar assortiment. 

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Dormeo matrassen: Alles wat u moet weten over Domeo

U bevindt zich op de website van Welke matras. Op deze pagina treft u informatie aan over matrassen van het merk Dormeo. Let op! Welke matras verkoopt geen producten van het merk Dormeo.

Prijzen

De prijzen van Dormeo beginnen bij €329 en lopen op tot €1239.

Proefslapen

Dormeo biedt een proefslaapperiode van 100 dagen. Wij raden u aan altijd even de voorwaarden door te lezen om verrassingen te voorkomen.

Verkooppunten

De matrassen van Dormeo zijn verkrijgbaar bij Leen Bakker.

Dormeo matrassen

Dormeo verkoopt een aantal foam matrassen in haar assortiment

Dormeo Fresh Prima Matras

Het Dormeo Fresh Prima Matras is een foam matras met een laag van 2 cm traagschuim. Het matras is 18 cm hoog en verkrijgbaar vanaf €329.

Dormeo Air Comfort Plus

Het Dormeo Air Comfort Plus matras bestaat uit een pocketvering kern. Het matras is 23 cm hoog en bestaat uit 3 comfortzones. Het matras is verkrijgbaar vanaf €479.

Dormeo Air Select Plus

Het Dormeo Air Select Plus matras bestaat uit een pocketvering kern met daarop een traagschuimlaag van 2 cm. Het matras bestaat uit 3 comfortzones en heeft een wasbare hoes. Het matras is verkrijgbaar vanaf €549.

Dormeo Air Lux Plus

Het Dormeo Air Lux Plus matras bestaat uit een pocketvering kern met twee lagen van 2 cm traagschuim. Het matras is 27 cm hoog. De prijs van het matras begint bij €679.

Dormeo iMemory S Plus

Het Dormeo iMemory S Plus matras bestaat uit Ecocell schuim met een laag van 2 cm traagschuim. Het matras is 20 cm hoog. De prijs van dit matras begint bij €429.

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

H.Dokter

H.Dokter

Op zaterdag 14 april 2018 stelde H.Dokter de vraag:


Kan ik gewoon een molton onderlaken eerst op de matras leggen en daarna een katoenen hoeslaken? Of is dat verstikkend?

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op zondag 15 april 2018


Geachte mevrouw, heer Dokter, Een moltondeken kunt u natuurlijk altijd op een matras leggen. Maar wat is het nut daarvan wanneer er veel betere oplossingen beschikbaar zijn zoals bijvoorbeeld de ClimaBest Protector en de SmartSleeve. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras .