Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Dorsoo

Dorsoo is gespecialiseerd in ondersteunende slaapsystemen. Dorsoo heeft één matras in haar assortiment, dit is het Dorsoo matras. 

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Dorsoo matras: Alles wat u moet weten over Dorsoo

U bevindt zich op de website van Welke Matras. Op deze pagina treft u informatie aan over matrassen van het merk Dorsoo. Let op! Welke Matras verkoopt geen producten van het merk Dorsoo.

Verkooppunten

Dorsoo heeft een verkooppunt in Nederland. Dit filiaal zit in Eindhoven. Hiernaast beschikt Dorsoo over een slaapmobiel die bij u aan huis komt.

Dorsoo matras

Dorsoo biedt één matras aan dat in combinatie met haar bedbodem voor een optimale ondersteuning zal zorgen. Het matras werkt namelijk samen met de bodem, waardoor het matras optimaal werkt. Het matras is verkrijgbaar in twee hardheden. Dit zijn de soft en medium variant.

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Bezoekers van Welke-Matras.nl hebben nog geen vragen achter gelaten.