Vraag het onze matrasexpert

Matraskeuze Hulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Eastborn

Eastborn is een Nederlandse fabrikant gevestigd te Vroomshoop. De onderneming brengt een breed en diep assortiment matrassen, lattenbodems en boxsprings op de markt brengt. Innovatie en kwaliteit voeren de boventoon. De matrassen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen die onderling verschillen in opbouw, comfort en afwerking. Easborn hecht veel waarde aan goede ventilatie en luxe uitstraling door gebruik van bekledingsstoffen met ventilerende eigenschappen.

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Eastborn matrassen : Alles wat u moet weten over Eastborn.

U bevindt zich op de website van Welke-Matras.nl. Op deze pagina treft u informatie aan over matrassen van het merk Eastborn. Let op! Welke-Matras.nl verkoopt geen producten van het merk Eastborn.

Prijzen

Gezien de opzet van het assortiment variëren de prijzen van een Eastborn matras enorm. De matrassen bevinden zich in het midden tot hogere prijssegment.

Proefslapen

Bij een enkele dealer van Eastborn bestaat de mogelijkheid tot proefslapen. Eastborn zelf stelt u niet in staat haar matrassen vrijblijvend thuis op proef te nemen. Wilt u als alternatief voor Eastborn een Nasa traagschuim matras 14 dagen thuis gratis uitproberen, bekijk dan eens de mogelijkheden tot proefslapen.

Verkooppunten

De producten van Eastborn worden via een landelijk dekkend netwerk van slaapspeciaalzaken aangeboden. Ook is de onderneming actief op het gebied van projecten voor hotels, cruise schepen en medische instellingen.

Eastborn matrassen

De Eastborn productlijn is opgebouwd uit verschillende soorten matrassen:

Latex matras:

3 soorten latex matrassen worden door Eastborn aangeboden, namelijk talalay latex, Freshhhh! latex en traditionele latex. De latex matrassen van Eastborn worden gekenmerkt door een uitstekende ligcomfort en perfecte ondersteuning. Het latex materiaal kent een open celstructuur en is voorzien van ventilatiekanalen en wordt gekenmerkt door een in blokjes gesneden oppervlakte. Het Eastborn latex matras staat mede daardoor garant voor een constante luchtcirculatie en aanpassend vermogen aan de contouren van het lichaam.

Pocketvering matras:

De pocketveren matrassen van Eastborn worden gekenmerkt door een perfecte vochtverwerking. De grote luchtcirculatie die de Eastborn matrassen mogelijk maken ligt hieraan ten grondslag. Maar ook zorgen deze matrassen voor een juiste lichaamsondersteuning doordat de tonvormige pocketveren onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Als optie biedt Eastborn de Advanced Pocketveer aan. Dit is een elektrothermisch geharde veer die een lange levensduur kent.

Voor de pocketvering matrassen worden 5 soorten pocketveren ingezet, namelijk advanced pocket, PerfectAdjust, mulitipocket, pocket premium en traditionele pocket. Uiteraard mag u van Eastborn verwachten dat de pocketveren matrassen met de beste materialen worden afgewerkt zoals Talalay-latex, Fresssh! latex, Koudschuim, jute en paardenhaar.

Binnenvering matras:

In het assortiment van Eastborn is één binnenveringmatras opgenomen genaamd de Casteau. De kern is van het type Bonell binnenvering waarbij de veren met een stalen draad aan elkaar zijn verbonden. Het Eastborn binnenvering matras wordt gekenmerkt door een lange levensduur en een gemiddeld vermogen om zich aan het lichaam aan te passen. Dit matras kan alleen op een niet-versytelbare bedbodem worden gebruikt.

Koudschuim matras:

Het Eastborn koudschuim matras is een duurzaam product. Het matras kenmerkt zich door een perfecte elasticiteit gekoppeld aan een prima luchtcirculatie en ventilatie.

Traagschuim matras:

Onder invloed van lichaamsgewicht en lichaamswarmte vormt het Eastborn traagschuim matras zich volledig naar de contouren van het lichaam. De drukverlagende eigenschappen van dit speciale matras zorgen er voor dat de tegendruk op het lichaam tijdens de slaap tot een minimum wordt beperkt.

Alle matrassen worden aangeboden in een soft en medium uitvoering. Tussen deze uitvoeringen wordt geen prijsonderscheid gemaakt. Daarnaast zijn een aantal matrassen in een firm-uitvoering verkrijgbaar.

Eastborn Ensemble

De Ensemble serie van Eastborn is opgebouwd uit 19 verschillende matrassen. De kernen variëren van verschillende soorten latex, koudschuim en pocketveren.

Eastborn PerfectAdjust

Het PerfectAdjust matrassen programma bestaat uit 3 series: De Feel-matrassen, de Sense matrassen en de Noble matrassen. In totaal 12 verschillende matrassen. De kern van de matrassen wordt gevormd door pocketveren.

Eastborn Master Collectie

De lijn met overige matrassen bestaat uit 9 matrassen. Onder de overige matrassen vallen ook de traagschuim matras varianten.

Daarnaast voert Eastborn de Master collectie. Centraal bij de Master collectie staat de Advanced Pocket veer. Dit is een veredelde veer die na jaren intensief gebruik nog steeds een hoge veerkracht kent. Het uitgangspunt is hoe meer veren per m2, hoe beter de matras zich aanpast aan de vorm van het lichaam. De Master colectie wordt aangeboden in 4 verschillende pocketinterieuren. De naamsaanduiding 300, 375, 500 of 1000 staat voor het aantal pocketveren per vierkante meter. Elke matras is leverbaar in 3 hardheden namelijk soft, medium en firm. Zo kunt u de matras kiezen, die individueel is afgestemd.

In totaal beslaat het assortiment 44 verschillende matrassen. Keuze te over dus bij Eastborn. Het traagschuim assortiment is opgebouwd uit 3 soorten matrassen, namelijk de Planet, Violino en de Serena. Het traagscuim wordt ondersteund door pocketvering, talalay latex of koudschuim.

Bekijk hier alle productenpagina's:

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur vanLivingComfort, bekend van de matrasmerkenEnergy+ enMediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Cora

Cora

Op dinsdag 10 oktober 2017 stelde Cora de vraag:


welk matras voor ons

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op dinsdag 10 oktober 2017


Beste Cora, Maak gebruik van deze link en je ontvangt een persoonlijk advies. https://www.livingcomfort.nl/matraskeuzehulp. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras.

Bonhof

Bonhof

Op woensdag 22 februari 2017 stelde Bonhof de vraag:


Heb het matras feel fit p12 pocketvering nu 1, 5 week maar verga van de pijn in nek, bovenrug, stuitje, onderrug en zijkant rug...hoe kan dit?

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op donderdag 23 februari 2017


Geachte heer Bonhof, Er is een duidelijke mismatch tussen u en het matras. Dat komt vaker voor dan u denkt. Door 1 of 2 minuten proefliggen op een matras in een showroom bent u niet in staat het juiste matras te selecteren. Maar de meeste aankopen van een matras gebeuren wel op deze wijze. De enige manier om een passend matras te selecteren is thuis 10 tot 12 nachten proefslapen zonder aankoopverplichting. Mochten uw klachten blijven aanhouden dan raad ik u aan contact op te nemen met de slaapwinkelier. Mocht deze niet met een passende oplossing komen, dan adviseer ik u een nieuwe matras te kopen. Het is dan helaas niet anders. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras.