Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Emma

Het Emma matras bestaat uit koudschuim, traagschuim en Airgocell. De tijk van het matras bestaat uit polyester en elastaan. De onderkant van het matras bestaat polyester en polypropeen. De materialen in het Emma matras hebben allemaal het keurmerk Öko-Tex 100 (eerste klasse). Dit houdt in dat het Emma matras vrij is van schadelijke stoffen. De eerste klasse is de hoogste klasse. Dit betekent dat het matras ook geschikt is voor kleine kinderen en baby's.

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Emma matras: Alles wat u moet weten over het Emma matras

U bevindt zich op de website van Welke matras. Op deze pagina treft u informatie aan over matrassen van het merk Emma. Let op! Welke matras verkoopt geen producten van het merk Emma.

Prijzen

De prijs van het Emma matras is afhankelijk van het formaat waarin het matras gekocht wordt. De prijzen beginnen bij €399,-.

Proefslapen

Emma biedt een proefslaapperiode van 100 dagen. Wij raden u aan om voor het kopen van een matras altijd even de proefslaapvoorwaarden door te nemen om verrassingen te voorkomen.

Verkooppunten

Het Emma matras wordt via de website van Emma matras verkocht. Daarnaast ligt het matras ook in de Beter Bed winkels.

Emma matras

Het Emma matras bestaat uit 17 cm koudschuim, 4 cm traagschuim en een 4 cm drukverlagende Airgocell. Het Emma matras heeft een medium hardheid. Het matras kan op veel bedbodems geplaatst worden, waaronder vaste lattenbodems, verstelbare lattenbodems en schotelbodems. Het matras kan eventueel zelfs op de grond gelegd worden. Het ligcomfort neemt hierdoor echter wel in zekere mate af. Het Emma matras weegt tussen de 17 en 39 kilogram, afhankelijk van de afmetingen die gekozen worden. Het matras is 25 cm hoog, dit is iets hoger dan het gemiddelde matras. De maximale belasting van het matras is 130 kilogram. Het matras is te verkrijgen vanaf €349,-.

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Bezoekers van Welke-Matras.nl hebben nog geen vragen achter gelaten.