Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Decupre

Decupré is gespecialiseerd in de productie van traagschuim matrassen. De matrassen bestaan uit zowel traag- als koudschuim. De matrassen bestaan uit 7 zones die het lichaam goed ondersteunen. De schuimlagen in de matrassen variëren van twee tot vier lagen. Decupré is gespcialiseerd in medische drukverlagende matrassen. Decupré biedt persoonlijk advies aan mensen die hier om vragen.

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Decupre matrassen: Alle informatie over Decupre matrassen

U bevindt zich op de website van Welke matras. Op deze pagina treft u informatie aan over matrassen van het merk Decupré. Let op! Welke matras verkoopt geen producten van het merk Decupré.

Prijzen

De prijzen van de Decupré matrassen beginnen bij €295. De prijzen van Decupré variëren sterk vanwege de verschillende typen matrassen. 

Proefslapen

Decupré biedt een proefslaapperiode van 30 dagen. U dient echter wel de retourkosten voor eigen rekening te nemen. Deze bedragen €34,50.Wilt u als alternatief voor Pullma een Nasa traagschuim matras 14 dagen thuis gratis uitproberen, bekijk dan eens de mogelijkheden tot proefslapen.

Verkooppunten

U kunt de Decupré matrassen op de website van het bedrijf aanschaffen.

Decupre matrassen

Decupré biedt een smal maar diep assortiment matrassen aan. Het bedrijf is namelijk gespecialiseerd in koud- en traagschuim matrassen. Om u een indruk te geven van de typen matrassen die Decupré verkoopt, hebben we de verschillende varianten voor u op een rijtje gezet.

Duo Core Individual Matras

Dit matras bestaat uit een koudschuim kern met daarop een traagschuim toplaag. Het matras heeft gecontourde matraskernen in de toplaag. Het matras is 20 cm hoog en weegt 18 kilogram in het kleinste formaat. De prijs van dit matras varieert van €295 tot €1110. Over de maximale belasting van het matras is niets bekend.

Tri Core Individual Matras

Dit matras bestaat uit twee lagen koudschuim met daarop een traagschuim toplaag. Het matras heeft gecontourde matraskernen in de toplaag. Het matras is 23 cm hoog en weegt 21 kilogram in het kleinste formaat. De prijs van dit matras varieert van €375 tot €1150. Over de maximale belasting van het matras is niets bekend.

Quad Core Individual matras

Dit matras bestaat uit twee lagen koudschuim met daarop twee traagschuim lagen. Het matras heeft gecontourde matraskernen in de toplaag. Het matras is 26 cm hoog en weegt 24 kilogram in het kleinste formaat. De prijs van dit matras varieert van €625 tot €1790. Over de maximale belasting van het matras is niets bekend.

Quin Core Individual matras

Dit matras bestaat uit drie lagen koudschuim met daarop twee traagschuim lagen. Het matras heeft gecontourde matraskernen in de toplaag. Het matras is 26 cm hoog en weegt 24 kilogram in het kleinste formaat. De prijs van dit matras varieert van €625 tot €1790. Over de maximale belasting van het matras is niets bekend.

Quad Core Adaptable Air matras

Dit matras bestaat uit twee lagen koudschuim met daarop twee traagschuim lagen. Het matras heeft gecontourde matraskernen in de toplaag en heeft speciale schouder- en heupzones. Het matras is 26 cm hoog en weegt 24 kilogram in het kleinste formaat. De prijs van dit matras varieert van €1025 tot €1410. Over de maximale belasting van het matras is niets bekend.

Quin Core Adaptable Air matras

Dit matras bestaat uit drie lagen koudschuim met daarop twee traagschuim lagen. Het matras heeft gecontourde matraskernen in de toplaag en heeft speciale schouder- en heupzones. Het matras heeft een optimale ventilatie, door de verschillende luchtbanen. Het matras is 26 cm hoog en weegt 24 kilogram in het kleinste formaat. De prijs van dit matras varieert van €1025 tot €1410. Over de maximale belasting van het matras is niets bekend.

Quad Core Adaptable Air Plus matras

Dit matras bestaat uit drie lagen koudschuim met daarop twee traagschuim lagen. Het matras heeft schuim gevulde luchtkamers die elk in soft/medium/firm kunnen worden ingesteld en het matras heeft speciale schouder- en heupzones. Het matras heeft een optimale ventilatie, door de verschillende luchtbanen. Het matras is 26 cm hoog en weegt 24 kilogram in het kleinste formaat. De prijs van dit matras varieert van €1735 tot €2265. Over de maximale belasting van het matras is niets bekend.

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Bezoekers van Welke-Matras.nl hebben nog geen vragen achter gelaten.