Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Matras merken

In Nederland en in België zijn toch zeker een 50-tal matras merken te vinden. Als  het er al niet meer zijn. Dat maakt de keuze voor u er niet gemakkelijker op. Voor welk merk moet u nu kiezen?  Met deze vraag wordt u gelukkig niet al te vaak in uw leven geconfronteerd. Maar toch zult u hem een aantal keren moeten beantwoorden. Wellicht vandaag al want u bent op zoek naar een betrouwbaar matras merk. Om u te helpen bij uw keuze hebben wij een aantal merken voor u op een rijtje gezet.

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Matras merken : Wat voor u van belang is.

Matrassen zijn er in vele soorten. Deze opmerking is ook van toepassing op de matras merken. Het is daarom verstandig de onderliggende verschillen tussen de diverse matras merken met elkaar te vergelijken. Hieronder vindt u een opsomming van de belangrijkste  matras merken die wij voor u hebben beschreven.

Matras Merken

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Anneke Mastenbroek

Anneke Mastenbroek

Op dinsdag 03 april 2018 stelde Anneke Mastenbroek de vraag:


welk soort matras is voor mij het meest geschikt?

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op woensdag 04 april 2018


Beste Anneke, Voor het antwoord op jouw vraag verwijs ik je naar de Matraskeuze Hulp die je vindt op de homepagina van onze website. Wanner je de vragenlijst hebt doorlopen ontvang je een persoonlijk advies. Met vriendelijke groet, Peter Trompert WelkeMatras.

Tien

Tien

Op vrijdag 22 september 2017 stelde Tien de vraag:


Kent u het matrasmerk rumat. Zijn dit goede matrassen?

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op zaterdag 23 september 2017


Beste Tien, Nee, van dit merk heb ik nog nooit gehoord. Een check op het internet doet vermoeden dat het een eigen merk is van slaapspeciaalzaak Kelderman met winkels in Almelo en Nijverdal. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras.