Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Hyllestad pocketveringmatras

Het Ikea matras assortiment is te uitgebreid om elke matras individueel toe te lichten. Het assortiment bestaat uit latex en polyether matrassen, binnenvering matrassen, pocketvering matrassen en traagschuim matrassen. Daarnaast wordt voor elke portemonnee wel een passend matras aangeboden. Onderstaand treft u een de productspecificatie van een matras uit het Ikea assortiment

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Hyllestad pocketveringmatras

Productspecificaties

De Bonellvering en de polyether vulling biedt het gehele lichaam voldoende steun.
Het matras is er vanaf 90x200cm met een dikte van 18cm.
Ontworpen om maar aan één kant te worden gebruikt.
Een gewicht van ongeveer 16 Kilo
  • De laag gemaakt van memoryfoam heeft een drukverlagende werking.
  • De individueel ingekapselde pocketveren zorgen voor de juiste steun.
  • Het matras is er vanaf 80x200cm met een dikte van 27cm.
  • Ontworpen om maar aan één kant te worden gebruikt.
  • De laag vulling geeft steun en comfort. 
  • De stretchstof aan de bovenzijde geeft het lichaam comfort.
  • Een gewicht van ongeveer 23 kilo

Binnen 90 dagen mag u het ongebruikte Ikea matras terug brengen, met de originele verpakking en op vertoon van uw kassabon. Voor Ikea matrassen die uit de oorspronkelijke verpakking zijn gehaald, geldt de omruilgarantie. Ikea zelf stelt u niet in staat haar matrassen vrijblijvend thuis op proef te nemen. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om thuis het matras uitproberen. Proefslapen in uw omgeving wordt hierdoor onmogelijk gemaakt.

De Ikea matrassen voldoen volgens de onderneming aan strenge eisen voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarvoor worden de Ikea matrassen onderworpen aan strenge tests die een lange levensduur moeten verzekeren. Aan het Ikea matras is een garantie verbonden van 25 jaar. Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam de garantievoorwaarden goed te lezen.

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Wil mallens

Wil mallens

Op dinsdag 28 juni 2016 stelde Wil mallens de vraag:


Ik ben 69 jaar en heb last van lang liggen op mijn heup. welke matras raad U aan?

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op dinsdag 28 juni 2016


Geachte mevrouw, heer Mallens, Ik raad u aan een NASA traagschuim matras te overwegen. Voor meer informatie over dit type matras gaat u naar de menubalk van onze website en klikt op matras soorten en daarna op traagschuim matrassen. Voor een persoonlijk advies vindt u op de homepagina de MatrasHulp. Na ontvangst van de ingevulde vragenlijst krijgt u binnen 2 werkdagen een persoonlijk advies van mij. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras..

Martijn Bosman

Martijn Bosman

Op maandag 24 augustus 2015 stelde Martijn Bosman de vraag:


Geachte heer Trompert, is de Hyllestad pocketveringmatras van goede kwaliteit? Is dit matras vergelijkbaar met de Energy+?

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op maandag 24 augustus 2015


Geachte heer Bosman, Het Hyllestad matras van Ikea en het Energy+ matras verschillen op een aantal zeer belangrijke punten wezenlijk van elkaar. Het Energy+ matras in combinatie met de ClimaBest protector zorgt voor een groot aantal voordelen. Beide matrassen met elkaar vergelijken komt overeen met het u bekend zijnde spreekwoord: appels met peren vergelijken. De kwaliteit van het Hyllestad matras is voor de prijs die gevraagd wordt zeker goed te noemen. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras? .