Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Malvik foammatras

Het Ikea matras assortiment is te uitgebreid om elke matras individueel toe te lichten. Het assortiment bestaat uit latex en polyether matrassen, binnenvering matrassen, pocketvering matrassen en traagschuim matrassen. Daarnaast wordt voor elke portemonnee wel een passend matras aangeboden. Onderstaand treft u een de productspecificatie van een matras uit het Ikea assortiment

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Malvik foammatras

Productspecificaties

  • Makkelijk schoon te houden door de afneembare bekleding.
  • Het elastische foam zorgt voor voldoende comfort en steun. 
  • De laag vulling geeft u comfort voor een goede nachtrust.
  • Het matras is er vanaf 80x200cm met een dikte van 14cm
  • Het matras heeft een gewicht van ongeveer 15 kilo

Binnen 90 dagen mag u het ongebruikte Ikea matras terug brengen, met de originele verpakking en op vertoon van uw kassabon. Voor Ikea matrassen die uit de oorspronkelijke verpakking zijn gehaald, geldt de omruilgarantie. Ikea zelf stelt u niet in staat haar matrassen vrijblijvend thuis op proef te nemen. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om thuis het matras uitproberen. Proefslapen in uw omgeving wordt hierdoor onmogelijk gemaakt.

De Ikea matrassen voldoen volgens de onderneming aan strenge eisen voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarvoor worden de Ikea matrassen onderworpen aan strenge tests die een lange levensduur moeten verzekeren. Aan het Ikea matras is een garantie verbonden van 25 jaar. Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam de garantievoorwaarden goed te lezen.

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Doors

Doors

Op donderdag 30 juni 2016 stelde Doors de vraag:


Kan een 2persoons matras met een lengte 2m. In een bed van 1,90m lang ?

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op zaterdag 02 juli 2016


Geachte, Ook deze route beveel ik niet aan. Het matras en de bedbodem moeten over dezelfde maat beschikken. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras.

Doors

Doors

Op donderdag 30 juni 2016 stelde Doors de vraag:


Kan een matras lengte 2m. In ee bed van 1,80m. lang ?

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op zaterdag 02 juli 2016


Geachte, Nee, dat lijkt mij niet een goede oplossing. De maat van een bedbodem dient u te respecteren. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras.