Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

M-Line

Het merk M-Line behoort toe aan het Beter Bed concern. De M-Line matrassen zijn allen voorzien van visco elastisch schuim het zogenaamde Nasa traagschuim. Daarom zorgen de matrassen van M-Line voor een juiste drukverlaging en drukverdeling. U draait daardoor minder in bed omdat uw bloed- en zenuwbanen minder worden belast.

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

M-Line Matras : Wat voor u van belang is.

U bevindt zich op de website van Welke-Matras.nl. Op deze pagina treft u informatie aan over matrassen van het merk M-Line. Let op! Welke-Matras.nl verkoopt geen producten van het merk M-Line.

M-Line Prijs

De matrassen van M-Line bevinden zich in de hogere prijsklasse. 

Proefslapen

Bij een enkele dealer van M-Line bestaat de mogelijkheid tot proefslapen. M-Line zelf stelt u niet in staat haar matrassen thuis vrijblijvend op proef te nemen.

Verkooppunten

De matrassen van M-Line worden via een landelijk dekkend netwerk van slaapspeciaalzaken aangeboden. Daarnaast zijn de producten via de Beter Bed winkels verkrijgbaar. Ook is de onderneming actief op het gebied van internetverkoop via een eigen webshop en Wehkamp.

M-Line Producten

Het assortiment bestaat uit 6 matrassen, te weten de M-Line Slow Motion I tot en met VI. Elk matras is voorzien van een traagschuim toplaag.

M-Line Slow Motion I

Het M-Line Slow Motion I matras is opgebouwd uit 2 lagen en is 18 centimeter hoog. De onderste laag is een 13 centimeter hoog High Resilience (HR) koudschuim. Dit materiaal wordt gekenmerkt door een hoge veerkracht en een goede ondersteuning. Op dit basis materiaal wordt een laag van 5 centimeter gegolfd traagschuim aangebracht.  Het matras is ingedeeld in 5 ergonomische comfortzones die voor een evenredige drukverdeling zorgen.

M-Line Slow Motion II

Het M-Line Slow Motion II matras is vrijwel identiek aan het M-Line Slow Motion I. De open celstructuur, de luchtkanalen en de Soft&Fresh® tijk zorgen voor een correcte vochtverwerking en slaaphygiene.

M-Line Slow Motion III

Het M-Line Slow Motion III matras is opgebouwd uit 2 lagen en is 22 centimeter hoog. De onderste laag is een 14 centimeter hoog High Resilience (HR) koudschuim. Op dit basis materiaal wordt een laag van 8 centimeter in blokjes gecontourd traagschuim aangebracht. Het matras is ingedeeld in 5 ergonomische comfortzones die voor een evenredige drukverdeling zorgen.

M-Line Slow Motion IV

Het M-Line Slow Motion IV matras is opgebouwd uit 2 lagen en is 22 centimeter hoog. De onderste laag is een 14 centimeter hoog High Resilience (HR) koudschuim. In dit basis materiaal worden schokdempers geplaatst die voor een extra stabiele ondersteuning zorgen. De traagschuim toplaag van 8 centimeter is in blokjes gecontourd. Het matras is ingedeeld in 7 ergonomische comfortzones die voor een hoge conformiteit zorgen. 

M-Line Slow Motion V

Het M-Line Slow Motion V matras is opgebouwd uit 4 lagen en is 26 centimeter hoog. De onderste laag is een 4 centimeter hoog High Resilience (HR) koudschuim. Op dit basis materiaal wordt een 7-zones pocketveren-kern geplaatst die 10 centimeter hoog is. Daar bovenop komt een laag van 5 centimeter wederom High Resilience (HR) koudschuim. Net als de M-Line Slow Motion IV is dit matras voorzien van een gegolfde traagschuim toplaag van 8 centimer.

M-Line Slow Motion VI

Het M-Line Slow Motion VI is vrijwel overeenkomstig de Slow Motion V opgebouwd. In de op een na bovenste laag koudschuim zijn schokbrekers aangebracht bij de Slow Motion VI wat het verschil maakt.

Bekijk hier alle productenpagina's:

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Annet van Ballegooijen

Annet van Ballegooijen

Op woensdag 11 juli 2018 stelde Annet van Ballegooijen de vraag:


Zitten er brandvertragers in M-line matrassen?

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op donderdag 12 juli 2018


Beste Annet, Nee, dat is niet het geval. In Nederland en België zijn er vrijwel geen matrassen te vinden die brandvertragend werken. Een dergelijke werkzaamheid is wettelijk niet verplicht en werkt kostprijsverhogend. Daarnaast is de vraag naar brandvertragende matrassen zeer klein. In Engeland bijvoorbeeld is elke matras brandwerend vanwege de wetgeving. Met vriendelijke groet, Peter Trompert WelkeMatras .

G.van der Zwaag-Vlas

G.van der Zwaag-Vlas

Op woensdag 24 januari 2018 stelde G.van der Zwaag-Vlas de vraag:


Hoe lang gaat zo'n matras mee?

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op woensdag 24 januari 2018


Beste mevrouw Van der Zwaag, Een M-Line matras zal bij een gebruik waarvoor het matras is ontwikkeld en bij het juiste onderhoud een jaar of 10 meegaan. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras .