Vraag het onze matrasexpert

M-Line

Het merk M-Line behoort toe aan het Beter Bed concern. De M-Line matrassen zijn allen voorzien van visco elastisch schuim het zogenaamde Nasa traagschuim. Daarom zorgen de matrassen van M-Line voor een juiste drukverlaging en drukverdeling. U draait daardoor minder in bed omdat uw bloed- en zenuwbanen minder worden belast.

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

M-Line Matras : Wat voor u van belang is.

U bevindt zich op de website van Welke-Matras.nl. Op deze pagina treft u informatie aan over matrassen van het merk M-Line. Let op! Welke-Matras.nl verkoopt geen producten van het merk M-Line.

M-Line Prijs

De matrassen van M-Line bevinden zich in de hogere prijsklasse. 

Proefslapen

Bij een enkele dealer van M-Line bestaat de mogelijkheid tot proefslapen. M-Line zelf stelt u niet in staat haar matrassen thuis vrijblijvend op proef te nemen.

Verkooppunten

De matrassen van M-Line worden via een landelijk dekkend netwerk van slaapspeciaalzaken aangeboden. Daarnaast zijn de producten via de Beter Bed winkels verkrijgbaar. Ook is de onderneming actief op het gebied van internetverkoop via een eigen webshop en Wehkamp.

M-Line Producten

Het assortiment bestaat uit 6 matrassen, te weten de M-Line Slow Motion I tot en met VI. Elk matras is voorzien van een traagschuim toplaag.

M-Line Slow Motion I

Het M-Line Slow Motion I matras is opgebouwd uit 2 lagen en is 18 centimeter hoog. De onderste laag is een 13 centimeter hoog High Resilience (HR) koudschuim. Dit materiaal wordt gekenmerkt door een hoge veerkracht en een goede ondersteuning. Op dit basis materiaal wordt een laag van 5 centimeter gegolfd traagschuim aangebracht.  Het matras is ingedeeld in 5 ergonomische comfortzones die voor een evenredige drukverdeling zorgen.

M-Line Slow Motion II

Het M-Line Slow Motion II matras is vrijwel identiek aan het M-Line Slow Motion I. De open celstructuur, de luchtkanalen en de Soft&Fresh® tijk zorgen voor een correcte vochtverwerking en slaaphygiene.

M-Line Slow Motion III

Het M-Line Slow Motion III matras is opgebouwd uit 2 lagen en is 22 centimeter hoog. De onderste laag is een 14 centimeter hoog High Resilience (HR) koudschuim. Op dit basis materiaal wordt een laag van 8 centimeter in blokjes gecontourd traagschuim aangebracht. Het matras is ingedeeld in 5 ergonomische comfortzones die voor een evenredige drukverdeling zorgen.

M-Line Slow Motion IV

Het M-Line Slow Motion IV matras is opgebouwd uit 2 lagen en is 22 centimeter hoog. De onderste laag is een 14 centimeter hoog High Resilience (HR) koudschuim. In dit basis materiaal worden schokdempers geplaatst die voor een extra stabiele ondersteuning zorgen. De traagschuim toplaag van 8 centimeter is in blokjes gecontourd. Het matras is ingedeeld in 7 ergonomische comfortzones die voor een hoge conformiteit zorgen. 

M-Line Slow Motion V

Het M-Line Slow Motion V matras is opgebouwd uit 4 lagen en is 26 centimeter hoog. De onderste laag is een 4 centimeter hoog High Resilience (HR) koudschuim. Op dit basis materiaal wordt een 7-zones pocketveren-kern geplaatst die 10 centimeter hoog is. Daar bovenop komt een laag van 5 centimeter wederom High Resilience (HR) koudschuim. Net als de M-Line Slow Motion IV is dit matras voorzien van een gegolfde traagschuim toplaag van 8 centimer.

M-Line Slow Motion VI

Het M-Line Slow Motion VI is vrijwel overeenkomstig de Slow Motion V opgebouwd. In de op een na bovenste laag koudschuim zijn schokbrekers aangebracht bij de Slow Motion VI wat het verschil maakt.

Bekijk hier alle productenpagina's:

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur vanLivingComfort, bekend van de matrasmerkenEnergy+,MediActive enTotalfit.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

mark

mark

Op woensdag 30 december 2015 stelde mark de vraag:


welke Mline

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op donderdag 31 december 2015


Geachte heer Marc, Welk M-line matras voor u geschikt is kan ik zonder nadere gegevens van u niet beantwoorden. Ik nodig u uit naar onze homepagina te gaan waar u de MatrasHulp aantreft. Nadat u de vragen heeft beantwoord ontvangt u van mij een persoonlijk advies. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras?.

Patrick

Patrick

Op zaterdag 22 augustus 2015 stelde Patrick de vraag:


Weet u bij welke winkels / website winkel ik de m line op proef kan krijgen. Zoals u in uw artikel schrijft

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op zondag 23 augustus 2015


Geachte heer Patrick, Het M-line matras wordt aangeboden met een eenmalige omruilgarantie. Dat betekent dat u niet vrijblijvend een matras kunt uitproberen of op proef kunt nemen. Voor de voorwaarden van de omruilgarantie kunt u het beste de website van M-line bezoeken. Het M-Line assortiment is o.a. verkrijgbaar bij Beter Bed. U weet waarschijnlijk dat M-Line een merk van Beter Bed is. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras? .