Vraag het onze matrasexpert

Matraskeuze Hulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

M-Line

Het merk M-Line behoort toe aan het Beter Bed concern. De M-Line matrassen zijn allen voorzien van visco elastisch schuim het zogenaamde Nasa traagschuim. Daarom zorgen de matrassen van M-Line voor een juiste drukverlaging en drukverdeling. U draait daardoor minder in bed omdat uw bloed- en zenuwbanen minder worden belast.

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

M-Line Matras : Wat voor u van belang is.

U bevindt zich op de website van Welke-Matras.nl. Op deze pagina treft u informatie aan over matrassen van het merk M-Line. Let op! Welke-Matras.nl verkoopt geen producten van het merk M-Line.

M-Line Prijs

De matrassen van M-Line bevinden zich in de hogere prijsklasse. 

Proefslapen

Bij een enkele dealer van M-Line bestaat de mogelijkheid tot proefslapen. M-Line zelf stelt u niet in staat haar matrassen thuis vrijblijvend op proef te nemen.

Verkooppunten

De matrassen van M-Line worden via een landelijk dekkend netwerk van slaapspeciaalzaken aangeboden. Daarnaast zijn de producten via de Beter Bed winkels verkrijgbaar. Ook is de onderneming actief op het gebied van internetverkoop via een eigen webshop en Wehkamp.

M-Line Producten

Het assortiment bestaat uit 6 matrassen, te weten de M-Line Slow Motion I tot en met VI. Elk matras is voorzien van een traagschuim toplaag.

M-Line Slow Motion I

Het M-Line Slow Motion I matras is opgebouwd uit 2 lagen en is 18 centimeter hoog. De onderste laag is een 13 centimeter hoog High Resilience (HR) koudschuim. Dit materiaal wordt gekenmerkt door een hoge veerkracht en een goede ondersteuning. Op dit basis materiaal wordt een laag van 5 centimeter gegolfd traagschuim aangebracht.  Het matras is ingedeeld in 5 ergonomische comfortzones die voor een evenredige drukverdeling zorgen.

M-Line Slow Motion II

Het M-Line Slow Motion II matras is vrijwel identiek aan het M-Line Slow Motion I. De open celstructuur, de luchtkanalen en de Soft&Fresh® tijk zorgen voor een correcte vochtverwerking en slaaphygiene.

M-Line Slow Motion III

Het M-Line Slow Motion III matras is opgebouwd uit 2 lagen en is 22 centimeter hoog. De onderste laag is een 14 centimeter hoog High Resilience (HR) koudschuim. Op dit basis materiaal wordt een laag van 8 centimeter in blokjes gecontourd traagschuim aangebracht. Het matras is ingedeeld in 5 ergonomische comfortzones die voor een evenredige drukverdeling zorgen.

M-Line Slow Motion IV

Het M-Line Slow Motion IV matras is opgebouwd uit 2 lagen en is 22 centimeter hoog. De onderste laag is een 14 centimeter hoog High Resilience (HR) koudschuim. In dit basis materiaal worden schokdempers geplaatst die voor een extra stabiele ondersteuning zorgen. De traagschuim toplaag van 8 centimeter is in blokjes gecontourd. Het matras is ingedeeld in 7 ergonomische comfortzones die voor een hoge conformiteit zorgen. 

M-Line Slow Motion V

Het M-Line Slow Motion V matras is opgebouwd uit 4 lagen en is 26 centimeter hoog. De onderste laag is een 4 centimeter hoog High Resilience (HR) koudschuim. Op dit basis materiaal wordt een 7-zones pocketveren-kern geplaatst die 10 centimeter hoog is. Daar bovenop komt een laag van 5 centimeter wederom High Resilience (HR) koudschuim. Net als de M-Line Slow Motion IV is dit matras voorzien van een gegolfde traagschuim toplaag van 8 centimer.

M-Line Slow Motion VI

Het M-Line Slow Motion VI is vrijwel overeenkomstig de Slow Motion V opgebouwd. In de op een na bovenste laag koudschuim zijn schokbrekers aangebracht bij de Slow Motion VI wat het verschil maakt.

Bekijk hier alle productenpagina's:

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur vanLivingComfort, bekend van de matrasmerkenEnergy+ enMediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

DJ

DJ

Op dinsdag 31 januari 2017 stelde DJ de vraag:


op het m line matras is een nachtelijk ongelukje gebeurd. hoe /waar kan ik deze laten reinigen

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op donderdag 02 februari 2017


Geachte DJ, Het matras kunt u thuis laten reinigen door een gespecialiseerd bedrijf. De kosten voor een 1-persoonsmatras bedragen ongeveer E 35/40, voor een 2-persoonsmatras moet u rekenen op E60/70. Op het internet bieden diverse bedrijven zich aan. U kunt zelf ook aan de slag door een stoomreiniger te huren. Doet u dit laatste lees dan voor gebruik goed de handleiding en houdt de stoom niet te lqng op dezelfde plek. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras .

H mols

H mols

Op maandag 30 mei 2016 stelde H mols de vraag:


waar kan ik kussenslopen bestellen voor M line kussens.

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op maandag 30 mei 2016


Geachte mevrouw, heer Mols, In zover ik geïnformeerd ben voert M-Line geen separaat programma voor kussenslopen die speciaal voor het M-Line kussen zijn ontwikkeld. U kunt derhalve elk gewenste kussensloop gebruiken. Een kussensloop is eenvoudig via internet te bestellen. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras?.