Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Matras Direct

Matras Direct heeft haar wortels in Genemuiden. Alwaar de slaapformule is opgericht en ontstaan. In de loop der jaren hebben vele verschillende slaapformules het daglicht gezien. Deze als spinoff van de formule van de originele grondleggers van Matras Direct. De Matras Direct formule stamt uit de jaren ’80 waarin het zich specialiseerde op slaap systemen voor de Nederlandse markt. Een groot aantal slaapartikelen zijn verkrijgbaar bij Matras Direct, van boxsprings tot aan bedtextiel.

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Matras Direct : Alles over Matrassen van Matras Direct.

U bevindt zich op de website van Welke-Matras.nl. Op deze pagina treft u informatie aan over matrassen van het merk Matras Direct. Let op! Welke-Matras.nl verkoopt geen producten van het merk Matras Direct.

Nederlandse Producten

Matras Direct biedt enkel Nederlandse producten aan tegen lage prijzen. Grootschalige inkoopvoordelen zouden hieraan ten grondslag liggen. Matras Direct verkoopt diverse soorten matrassen in haar winkels en via de webshop. Het aanbod varieert van comfortschuim matrassen, pocketveer matrassen, latex matrassen tot aan traagschuim matrassen. Tevens worden matrassen aangeboden die geschikt zijn voor baby’s, peuters en kleuters.

Proefslapen

Bij Matras Direct is er sprake van 14 dagen zichttermijn na de gedane aankoop. Voor het retourneren van het matras worden geen kosten in rekening gebracht. Binnen 30 dagen na retour wordt het geld teruggestort op de rekening. Voor het omruilen naar een ander matras uit het Matras Direct assortiment worden wel verzendkosten gerekend.

Matrassen Matras Direct

Traagschuim Matrassen: NASA Beauty, Essenz

Pocketveer Matrassen: New Energy, Royal Lazy, Super Solid, Essenz 2, Pantera, Clima Latex, Fit & Fresh, Promaxa, Bioclean NASA en Bonaire.

Latex Matrassen: Nikkie, Prorelli, Regulatex

Comfortschuim Matrassen: Boston, Dreamex, Pantera, Finesse

Schuim Matrassen: Guus, Guus DeLuxe

Overige Slaapproducten

Diverse slaapartikelen worden door Matras Direct verkocht. Dit gaat om bijbehorende producten van het matras zoals bedbodems, kussens en het bedtextiel. Daarnaast is er een ruim aanbod aan boxsprings en ledikanten.

Verkooppunten

Matras Direct verkoopt haar matrassen via 32 matras direct beddenzaken verspreid door heel Nederland. Slaapartikelen zijn ook te bestellen via de webshop van matras direct.

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

duré

duré

Op maandag 30 mei 2016 stelde duré de vraag:


geachte, levert U ook in Belgie? groeten erik

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op maandag 30 mei 2016


Geachte heer Dure, LivingComfort levert ook in België. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras?.

Krucane

Krucane

Op donderdag 14 november 2013 stelde Krucane de vraag:


Bonaire matras

Een jaar geleden zijn wij overgestapt van waterbed naar een gewone bed met matras. Door de verkoper werd een Bonaire pocket stevig geadviseerd. Al een jaar slapen wij alsof in de sauna. De matrassen zijn zoooo warm dat we elke nacht met de ventilator slapen. Mijn vraag is waar ligt eraan en wat is de beste oplossing om een koel bed te hebben.

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op donderdag 14 november 2013


Geachte mevrouw, heer Krucane, Het door u bedoelde matras is een eigen merk van MatrasDirect. Het Bonaire matras heeft een toplaag van 3 centimeter koudschuim en een 7-zone pocketverenkern. Niet direct een matrasopbouw waarvan je een zeker warmtegevoel kunt verwachten. Waarom u het matras als extra warm ervaart, is door mij daarom niet aan te geven. Wel dient u zich te realiseren dat een waterbed in temperatuur kan worden ingesteld. Dit gemak moet u nu missen. In uw geval is het verstandig om de slaapomgeving goed in kaart te brengen. Wellicht zijn er omstandigheden in uw slaapkamer aanwezig waardoor dit ongewenste warmtegevoel wordt veroorzaakt. Het is bijvoorbeeld van belang de slaapkamertemperatuur op 14 tot 16 graden Celsius te houden. Daarnaast zal een goed 4-seizoenen dekbed voor een aangenaam slaapklimaat kunnen zorgen. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras? .