Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

MediActive

Het merk MediActive behoort toe aan LivingComfort. Het matras is een Nederlands fabrikaat. LivingComfort brengt via diverse webwinkels en een eigen landelijk netwerk van showrooms een aantal matras merken op de markt. De onderneming heeft zich volledig toegelegd op zogenaamde Nasa traagschuim matrassen. Deze drukverlagende matrassen bieden een hoog ligcomfort gekoppeld aan een uitstekende lichaamsondersteuning. Daarnaast minimaliseren deze matrassen de drukpunten op het lichaam tijdens de slaap.

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

MediActive matras : Wat voor u van belang is.

MediActive Prijs

Het MediActive matras is zeer aantrekkelijk geprijsd. De prijs/waarde verhouding is uitstekend. Interesse? Bekijk de MediActive matras prijzen.

Proefslapen

De fabrikant staat u toe het matras 14 dagen thuis gratis uit te proberen. Hieraan zijn geen kosten of aankoopverplichtingen verbonden. Meer informatie over het proefslapen op een MediActive matras is te lezen op de proefslapen pagina van deze fabrikant.

MediActive Producten

Het MediActive matras is een volledig schuim matras opgebouwd uit traagschuim en koudschuim.

Het matras is opgebouwd uit 2 lagen en is 23 centimeter hoog. De onderste laag is een 16 centimeter hoog High Resilience (HR) koudschuim. Dit materiaal wordt gekenmerkt door een hoge veerkracht en een goede ondersteuning. Op dit basis materiaal wordt een laag van 6 centimeter Nasa traagschuim aangebracht. De toplaag traagschuim is in 7-zones ingedeeld en in blokjes geprofileerd. Juist door dit blokjesprofiel biedt deze matras nog meer comfort en voegt deze zich extra goed naar het lichaam. Hierdoor wordt de druk op heupen en schouders nog beter verdeeld.

Het MediActive matras is standaard voorzien van een afritsbare Dreamloft matrashoes. Deze hoes zorgt voor een snelle en doeltreffende afvoer van het lichaamsvocht.

ClimaBest Protector

Als optie biedt MediActive de ClimaBest Protector aan. De Purotex technologie verwerkt in de ClimaBest Protector zorgt voor een anti-bacterie en anti-schimmel bescherming. Dit is ideaal voor allergie-patiënten.

De MediActive matras kan geplaatst worden op elk type bedbodem.

Bekijk hier alle productenpagina's:

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Ed van Loon

Ed van Loon
Spijkenisse

Op zaterdag 05 juli 2014 stelde Ed van Loon de vraag:


Gebruikte matrassen

Beste Peter, Wat gebeurt er met het matras die door uw klanten binnen de proefslaapperiode van 14 dagen wordt teruggestuurd? Vriendelijke groet, Ed

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op zaterdag 05 juli 2014


Geachte heer Van Loon, De door u gestelde vraag is begrijpelijker wijze de meest gestelde. Van het MediActive matras komen maar weinig matrassen retour. Anders is de service van het gratis proefslapen ook niet vol te houden. De ingenomen matrassen worden bij onze transporteur verzameld en vanaf een bepaald aantal naar een outlet store verstuurd in Duitsland. Deze matrassen komen derhalve niet terug in onze fabriek. In de outlet store worden de retouren voorzien van een nieuw label en gereed gemaakt om ter plaatse te worden verkocht. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras? .