Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Simba

Het Simba matras bestaat uit 5 verschillende lagen. Deze lagen bestaan uit Simbatex, traagschuim, pocketveren, koudschuim en polyurethaan (PU schuim). De bekleding van het matras is van polyester. Simba geeft aan CFC-vrij te zijn en alleen gebruik te maken van hoogwaardige materialen. Deze zijn gecertificeerd voor veiligheid, duurzaamheid en bevatten geen giftige stoffen. Het Simba matras wordt in Londen ontworpen en wordt door heel Europa geproduceerd. De grootste producten zitten in Engeland en Polen.

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Simba matras: alles wat u moet weten over dit matras

U bevindt zich op de website van Welke matras. Op deze pagina treft u informatie aan over matrassen van het merk Simba. Let op! Welke matras verkoopt geen producten van het merk Simba.

Prijzen

De prijs van een Simba matras begint bij €399. Simba bevindt zich in het midden prijssegment.

Proefslapen

Simba biedt een proefslaapperiode van 100 nachten. Het is wel altijd verstandig om de voorwaarden van het proefslapen door te nemen om verrassingen te voorkomen.

Verkooppunten

Naast de website van Simba zijn Simba matrassen ook bij Goossens te koop. Hier gelden dezelfde voorwaarden als bij Simba zelf.

Simba matras

Het Simba matras bestaat uit 5 lagen bestaande uit Simbatex, traagschuim, pocketveren, koudschuim en polyurethaan (PU schuim). Het matras is voor elk type slaper geschikt. Het matras kan op alle bedbodems geplaatst worden. Het gewicht van het matras bedraagt tussen de 21 en 45 kilogram, afhankelijk van het formaat dat gekozen wordt. De hoogte van het matras bedraagt 25 cm. Daarmee is dit matras iets hoger dan het gemiddelde matras. De maximale belasting van dit matras is 114 kilogram.

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Bezoekers van Welke-Matras.nl hebben nog geen vragen achter gelaten.