Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Swiss Sense

In 1918 is de familie Diks, de oprichters van Swiss Sense al begonnen met het ontwikkelen en produceren van bedden en matrassen. Swiss Sense is dan ook een van oorsprong Nederlandse onderneming welke zijn hoofdkwartier heeft gevestigd in Uden. Begin 2000 besloot Swiss Sense om het product assortiment van bedden en matrassen verder uit te breiden. Er werd besloten om te gaan starten met het creëren van boxsprings voor de Nederlandse consument.

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Swiss Sense

U bevindt zich op de website van Welke-Matras.nl. Op deze pagina treft u informatie aan over matrassen van het merk Swiss Sense. Let op! Welke-Matras.nl verkoopt geen producten van het merk Swiss Sense.

Swiss Sense Materialen

Comfort en natuurlijke materialen zijn twee elementen welke staan voor de boxspring collectie van Swiss Sense. De producten van Swiss Sense worden samengesteld op basis van vooraanstaande stoffen welke wereldwijd worden geproduceerd. Nederlandse, Belgische en Duitse producten zijn hierbij verantwoordelijk voor de stoffencollecties en matrassen van Swiss Sense.

Alle natuurlijke stoffen zoals paardenhaar, talalay latex, katoen en wol komen allen van Nederlandse grond. Zo heeft Swiss Sense zijn wortels duidelijk verankerd in de Nederlandse samenleving.

Kwaliteit Swiss Sense

Swiss Sense stelt substantiële voorwaarden aan de kwaliteit van haar producten. Diverse onderzoeksinstanties welke Europa breed opereren, stellen de producten van Swiss Sense constant op de proef. Kwaliteit is een belangrijk element voor Swiss Sense. TNO/TUV-certificeringen op de motoren en de Okö Tex standard 100-label voor het produceren van schuim geven hiervan blijk.

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

J. De Wit

J. De Wit

Op zaterdag 02 december 2017 stelde J. De Wit de vraag:


Welke type (swiss sence) matras?

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op zaterdag 02 december 2017


Beste mevrouw, heer De Wit, Op onze homepagina vindt u de Matraskeuze Hulp. Nadat u de vragenlijst heeft ingevuld ontvangt u van ons een persoonlijk advies voor het best passende matras. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras .

M.J.van Ewijk

M.J.van Ewijk

Op maandag 08 september 2014 stelde M.J.van Ewijk de vraag:


Ik heb fibromyalgie, kunt u mij vertellen wat hiervoor het beste matras is

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op maandag 08 september 2014


Geachte mevrouw, heer Van Ewijk, Op de website van WelkeMatras? heb ik een 2-tal blogartikel geplaatst waarin ik uw problematiek nader aan de orde stel. U kunt van de volgende links gebruiken om de artikelen te achterhalen: http://www.welke-matras.nl/nl/blog/matrassen/het-juiste-matras-bij-fibromyalgie en http://www.welke-matras.nl/nl/slaaphouding/reuma-matras/fibromyalgie-matras. Na het lezen van beide artikelen vertrouw ik erop uw vraag naar tevredenheid te hebben beantwoord. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras?.