Vraag het onze matrasexpert

Matraskeuze Hulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Swiss Sense

In 1918 is de familie Diks, de oprichters van Swiss Sense al begonnen met het ontwikkelen en produceren van bedden en matrassen. Swiss Sense is dan ook een van oorsprong Nederlandse onderneming welke zijn hoofdkwartier heeft gevestigd in Uden. Begin 2000 besloot Swiss Sense om het product assortiment van bedden en matrassen verder uit te breiden. Er werd besloten om te gaan starten met het creëren van boxsprings voor de Nederlandse consument.

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Swiss Sense

U bevindt zich op de website van Welke-Matras.nl. Op deze pagina treft u informatie aan over matrassen van het merk Swiss Sense. Let op! Welke-Matras.nl verkoopt geen producten van het merk Swiss Sense.

Swiss Sense Materialen

Comfort en natuurlijke materialen zijn twee elementen welke staan voor de boxspring collectie van Swiss Sense. De producten van Swiss Sense worden samengesteld op basis van vooraanstaande stoffen welke wereldwijd worden geproduceerd. Nederlandse, Belgische en Duitse producten zijn hierbij verantwoordelijk voor de stoffencollecties en matrassen van Swiss Sense.

Alle natuurlijke stoffen zoals paardenhaar, talalay latex, katoen en wol komen allen van Nederlandse grond. Zo heeft Swiss Sense zijn wortels duidelijk verankerd in de Nederlandse samenleving.

Kwaliteit Swiss Sense

Swiss Sense stelt substantiële voorwaarden aan de kwaliteit van haar producten. Diverse onderzoeksinstanties welke Europa breed opereren, stellen de producten van Swiss Sense constant op de proef. Kwaliteit is een belangrijk element voor Swiss Sense. TNO/TUV-certificeringen op de motoren en de Okö Tex standard 100-label voor het produceren van schuim geven hiervan blijk.

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur vanLivingComfort, bekend van de matrasmerkenEnergy+ enMediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

M.J.van Ewijk

M.J.van Ewijk

Op maandag 08 september 2014 stelde M.J.van Ewijk de vraag:


Ik heb fibromyalgie, kunt u mij vertellen wat hiervoor het beste matras is

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op maandag 08 september 2014


Geachte mevrouw, heer Van Ewijk, Op de website van WelkeMatras? heb ik een 2-tal blogartikel geplaatst waarin ik uw problematiek nader aan de orde stel. U kunt van de volgende links gebruiken om de artikelen te achterhalen: http://www.welke-matras.nl/nl/blog/matrassen/het-juiste-matras-bij-fibromyalgie en http://www.welke-matras.nl/nl/slaaphouding/reuma-matras/fibromyalgie-matras. Na het lezen van beide artikelen vertrouw ik erop uw vraag naar tevredenheid te hebben beantwoord. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras?.

Ron brouwer

Ron brouwer
Rotterdam

Op zondag 20 oktober 2013 stelde Ron brouwer de vraag:


Graag advies

Beste Peter Ik ben in het bezit van een boxspring , met elektrische verstelbare latenbodem. Op deze boxspring heb ik twee losse m line matrassen liggen , slow motion 2 ( 2001) gekocht en ben op zoek naar twee goed matrassen , ik weeg 105 kilo en mijn vrouw 65 kilo. nu zijn er verschillende adviezen geadviseerd, geen M line op een boxspring! De ene zegt dat kan wel, ik weet niet wat ik moet geloven. Ben geweest bij swiss sense en die adviseren mij de firm matras dit ivm met mijn gewicht! Zou u mij kunnen adviseren welk matras ik zou moeten zoeken ? Graag een reactie Groet Ron Brouwer

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op zondag 20 oktober 2013


Geachte heer Brouwer, Ik kan geen reden bedenken waarom een M-line matras niet geschikt zou zijn voor een boxspring. Indien u op zoek bent naar een traagschuim matras dan vindt u op www.energy-plus.info een uitstekend alternatief voor een M-line matras. Voor uw gewicht is het bij Energy+ niet noodzakelijk om te kiezen voor de stevige geveerde uitvoering. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras? .