Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Totalfit

Het merk Totalfit is een onderdeel van LivingComfort. LivingComfort brengt via een aantal webwinkels en een landelijke netwerk van showrooms een aantal matras merken op de markt. Het Totalfit matras wordt in Nederland gemaakt. Het matras van Totalfit bestaat uit Nasa traagschuim. Nasa traagschuim matrassen zijn drukverlagende matrassen met een hoog ligcomfort wat weer zorgt voor een juiste lichaamsondersteuning. Nasa traagschuim matrassen minimaliseren daarnaast de drukpunten op het lichaam tijdens de slaap.

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Totalfit

Totalfit prijzen

Het Totalfit matras heeft een aantrekkelijke prijs. Dit komt door haar gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. 

Totalfit proefslapen

De fabrikant van het Totalfit matras staat u toe het matras 14 dagen thuis gratis uit te proberen. Aan het proefslapen zitten geen kosten of aankoopverplichtingen verbonden.  Wilt u meer informatie over proefslapen? Bekijk hier de proefslapen pagina.

Totalfit producten

Het Totalfit matras bestaat volledig uit  5 centimeter Vifit traagschuim toplaag en een 18 centimeter traagschuim kern.

Het Totalfit matras is de beste budget oplossing binnen alle traagschuim matrassen. Met zijn A-kwaliteit Vifit traagschuim toplaag zorgt het Totalfit matras voor een optimaal drukverlagend effect op het lichaam.Het Totalfit matras is standaard met protector uitgerust. In combinatie met deze protector met Purotex technologie ben u 100% verzekerd van anti-allergisch slapen. 

Bekijk hier alle productenpagina's:

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Rien

Rien

Op woensdag 24 juni 2015 stelde Rien de vraag:


ik zoek een matras voor iemand die zeer mager is. 80x200x17 cm.

Peter Trompert
Productexpert

Antwoord gegeven op woensdag 24 juni 2015


Geachte heer Rien, Voor een lichtgewicht persoon is een traagschuim matras een uitstekende oplossing. Alle informatie over dit type matras vindt u op onze website. In de menubalk klikt u op matras soorten en daarna op traagschuim matras. Mocht u daarna nog vragen hebben, dan hoor ik graag weer van u. Met vriendelijke groeten, Peter Trompert WelkeMatras?.