Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Ubica

Ubica fabriceert sinds 1926 matrassen voor de Nederlandse markt. Ubica combineert stijl en rust met elkaar vinden want een unieke slaapstijl creeert. Waar al 85 jaar een onberispelijke kwaliteit gepaard gaat met een verrassend aantrekkelijke prijs en keuze. Het assortiment van Ubica bestaat uit: matrassen, boxsprings, lattenbodems, hoofdkussens en accessoires. Voor het vervaardigen van de matrassen maakt Ubica gebruik van zachte stoffen en materialen. De producten worden vervaardigd doormiddel van uitgekiende technologie voor een diepe en herstellende slaap.

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Ubica

U bevindt zich op de website van Welke-Matras.nl. Op deze pagina treft u informatie aan over matrassen van het merk Ubica. Let op! Welke-Matras.nl verkoopt geen producten van het merk Ubica.

Ubica formule

Ubica maakt gebruik van een dealernetwerk bestaande uit dealers en woonboulevaars. Ubica kent +/- 100 dealers verspreid over heel Nederland. Consumenten kunnen bij de dealers een kijkje nemen in het assortiment van Ubica. Het assortiment bestaat bij de meeste dealers uit: matrassen, boxsprings, lattenbodems, hoofdkussens en accessoires. 

Voordeelsets

Consumenten kunnen ervoor kiezen om een volledig slaapsysteem aan te schaffen. Zo'n slaapsysteem is dus een combinaties van verschillende technologieën om comfortabel in te slapen. Elke set heeft zijn eigen voordelen waardoor er voor elk type slaper een goed slaapsysteem is. Enkele bekende voordeelsets zijn: Allure, Bollero en Versailles.

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Bezoekers van Welke-Matras.nl hebben nog geen vragen achter gelaten.